Etusivu Kartat ja liikenneMatkaliput ja hinnat
Valitse taso

Waltti-matkakortti

lpr_waltti_matkakortti_asiakkaalle.jpg

Waltti- kausi- ja arvoliput sekä vyöhykehinnat ovat käytössä kaikissa kaupungin ostamissa linja-autovuoroissa

Maksujärjestelmään kuuluvat:
- kertaliput
- Waltti-matkakortille ladattavat arvolippu
- 30 päivän kausilippu

Arvolipulla matkustat kertalippua edullisemmin. Päivittäin bussilla liikkuvien kannattaa hankkia 30 päivän kausilippu. Käyttöaika alkaa siitä, kun ensimmäisen kerran käyttää lippua.

Arvolipulle voit ladata haluamasi summan ja kausilipulla voit matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan.  

Korttirungolla voi olla samaan aikaan:
- Arvokukkarossa arvoa 
- Kausiosiossa yksi käytössä jo oleva 30 päivän kausilippu 
- Yksi aloittamaton kausilippu.

Paikallisliikenteen arvokorttimaksaminen nopeutuu

Lappeenrannan Waltti-korteilla ensisijainen tuote on aina kausilippu

 

Waltti-kortinlukija mobiilisovellus

Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot.

Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Sovellus toimii NFC toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa.

Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

 

Tärkeää

Matkahuollon korteille ei voi lisäladata matkustusoikeutta busseissa, jotka kuuluvat Waltti-vyöhykepohjaiseen maksujärjestelmään.

Vanhat 30 päivän kaupunkiliput ja Etelä-Karjalan seutuliput toimivat edelleen koko kaupungin alueella ja niitä tarvitaan toistaiseksi, jos matkustaa busseissa, mitkä eivät kuulu Waltti-vyöhykepohjaiseen maksujärjestelmään.

Kortin tilaus ja lataus

Waltti-matkakortin sekä siihen ladattavan arvo- ja kausilipun voi hankkia netistä  osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi/
Lippuja voi ostaa ja ladata myös kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä, Joutsenon kirjastosta ja Kampuskauppa Aalefista, Laserkatu 10.

Waltti-matkakorttipohja maksaa 5 euroa

Huom:
Koska opiskelijoiden on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai läsnäolotodistus lippuja ostaessaan, ei netin kautta ostaminen onnistu. Siksi opiskelijat hankkivat Waltti-korttinsa kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä, Joutsenon kirjastosta tai Kampuskauppa Aalefista,Laserkatu 10.
Osto-oikeus koskee kaikkia päätoimisia opiskelijoita. Opiskelijan ei tarvitse olla kirjoilla Lappeenrannassa

Waltti-korteille voi ostaa lisää arvoa tai matkustuspäiviä nettipalvelusta https://nettilataukset.waltti.fi/, kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkistä, Joutsenon kirjastosta, Kampuskauppa Aalefista sekä kaikista Waltti-liikenteen busseista. 
Toistaiseksi Lappeenrannan alueella ei peritä lisälatauksesta latausmaksua.