Valitse taso

Naxos Music Library

Naxos music library on musiikin kuuntelun online-kirjasto, joka sisältää jo lähes 120 000 cd-levyä, ja joka kuukausi tietokantaan lisätään noin 800 uutta levyä. Valikoimissa on pääasiassa taidemusiikkia, mutta myös jazzia, etno- ja populaarimusiikkia. Voit etsiä myös tietoa säveltäjistä, esittäjistä ja orkestereista. Tietoja löytyy jo yli 40 000 taiteilijan elämästä.

Palvelu on käytössä myös kotikoneilta, kirjautuminen Heili-kirjastokortilla (heili000000000 log in-ruutuun). Palvelussa voi olla 7 yhtäaikaista kuuntelijaa - muista kirjautua ulos palvelusta. Musiikkia voi kuunnella myös iPhonella ja Android-laitteella.

Naxos Video Library

Naxos video library on Naxoksen videopalvelu, joka sisältää yli 2500 videota: klassisen musiikin konsertteja, baletteja, oopperoita, jazzia, musiikkimatkoja eri maihin sekä dokumentteja musiikintekijöistä. Palvelu käytössä myös kotikoneilta, kirjautuminen Heili-kirjastokortilla. Palvelussa voi olla 5 yhtäaikaista kuuntelijaa - muista kirjautua ulos palvelusta.

Naxos Music Library mobiililaitteissa

Naxos Music Libraryn käyttäminen mobiilisti onnistuu nyt myös ilman erikseen ladattavaa sovellusta. Uusi soitin korvaa Flash-pohjaisen vanhan soittimen, joka toimi huonosti kannettavissa päätelaitteissa. Uusi playeri sisältää Naxoksen mukaan myös enemmän tietoa kappaleista ja esittäjistä. Soitin skaalautuu sopivan kokoiseksi käytettävän laitteen näytölle.

Lisätietoja Naxoksen blogipostauksesta.