Kaamosbanneri.jpg

Mukaan Kaamokseen

Meille nuorisotoimen työntekijöille Kaamospuhallus on ollut aina tuttavallisesti ihan vain Kaamos. Samaa nimeä olemme kuulleet myös monen vapaaehtoisen ja järjestön edustajan suusta. Onhan se myös paljon mukavampi, ja tuttavallisempi tapa lähestyä itselleen läheistä asiaa.

Tänä vuonna haluaisimme, että Kaamosta hallitsisi avoimuus ja yhä useampi pääsisi mukaan toimintaan ja voisi kutsua itseään vaikkapa kaamoslaiseksi. Nimikin voi hyvin muuttua matkan varrella, sillä lempinimet syntyvät usein muiden toimesta. Tarjoammekin siis ihan kaikille mahdollisuuden tulla mukaan tekemään Kaamospuhallusta. Haluat sitten olla mukana esittelemässä omia taitojasi, järjestää jotain pientä tapahtumaa, esitellä yhdistyksesi toimintaa, haluat tulla mukaan valvomaan tapahtumaa, esiintyä Kaamospuhalluksessa lavalla tms., niin ota tuottajaan yhteyttä ja katsotaan, miten saisimme mahdollistettua sen.

Yhteystiedot löydät tuosta alapuolelta.  

Terveisin, Mikko ja koko nuorisotoimen väki.

Mikko Holm

puh. 0403549786
whatsapp: 0403549786
mikko.holm@lappeenranta.fi
IG: mikkoholm

Mikä Kaamospuhallus on?

Kaamospuhallus on alueen suurin maksuton nuortentapahtuma, jonne mahtuu yhteensä 2500 nuorta osallistujaa. Tämän lisäksi tapahtumassa on mukana iso joukko vapaaehtoisia ja järjestöjä. Vuonna 2017 Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017.

Kaamospuhalluksen järjestää Lappeenrannan nuorisotoimi Lappeenrannan Urheilutalolla. Urheilutalon eri salit, käytävät ja hallit ovat olleet täynnä erilaisia toimintapisteitä, esittelypisteitä ja musiikkiesityksiä. Tapahtumassa on joka vuosi ollut paikalla juontaja, paikallisia bändejä ja isompi esiintyjä.

Yhteystiedot

Tuottaja

Mikko Holm
nettinuorisotyöntekijä
Pohjolankatu 23., 2.krs
53100 Lpr

puh. 0403549786
whatsapp: 0403549786
mikko.holm@lappeenranta.fi
IG: mikkoholm

 

Sosiaalinen media

FB-f-Logo__blue_100.png Kaamospuhallus

Instagram_Icon_100px.pngNuortenlpr

 

Blogi

https://kaamospuhallus.blogspot.fi/


 

 

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg

graffiti.jpg

Ajankohtaista

Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017

Vuonna 2016 tapahtumaa olivat toteuttamassa

Seuraavat yritykset olivat mukana viime vuonna mukana tukemassa tapahtumaa. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Tapahtuman pääsponsorina toimi Oma Säästöpankki Oyj Lappeenrannan konttori ja Imatrankosken konttori, jotka tarjosivat meille äänentoiston.

OmaSp_logotype_RGB_slogan_jpg_netti.jpg

 

Lisäksi tapahtumaa olivat tukemassa:

lappeenrannanuutiset.JPG

Kesko brändilupaukset.jpg

logo_eekoo_web.png

lpr_logo_2.jpg

FMUSIIKKI_logo_RGB.jpg