Etusivu PalvelutNuorten palvelutNuorisotyön kehittämis- ja tutkimustoiminta
kirjoituskone.jpg

Nuorisotyön kehittämis- ja tutkimustoiminta

Lappeenrannan nuorisotoimi pyrkii osaltaan suurehkona kunnallisena nuorisotyön toimijana olemaan mukana nuorisotyön ammatillisessa kehittämis- ja tutkimustoiminnassa. Lappeenrannan nuorisotoimen toiminnoista on tehty opinnäytetöitä eri oppilaitoksiin. Tutkimuksia ja opinnäytetöitä on tämän sivun liitteinä ja linkkeinä.

isopitkäpakki520.jpg

Nuorisotyön kevään 2017 asiakaskysely

Lappeenrannan nuorisotoimi haluaa kehittää toimintaansa selvittämällä lappeenrantalaisten nuorten ja heidän vanhempiensa mielipiteitä nuorisotyöstä tämän kyselyn avulla. Kyselyn vastausten perusteella arvioidaan myös miten nuorisotyön palvelut vastaavat nuorien ja vanhempien odotuksia, sekä hahmotellaan nuorisotyön merkitystä nuorien sekä heidän perheidensä näkökulmasta. Jokainen mielipide on tärkeä, toivottavasti sinulla on pieni hetki aikaa vastata kyselyyn. Kyselyjä pidetään auki toukokuun loppuun asti.

Nuorien kyselyyn pääset tästä linkistä.

Nuorten vanhempien kyselyyn pääset tästä linkistä.

Ehdota työtehtäviä kaupunkityöpajan nuorille työntekijöille

Lappeenrannan nuorisotoimi kartoittaa mitä työtehtäviä lappeenrantalaisten mielestä nuorille kaupunkityöpajan työntekijöille voisi antaa. Kaupunkityöpajan työntekijät ovat 13-16 -vuotiaita nuoria. Työntekijät työskentelevät pienissä ryhmissä, joita ohjaavat nuoriso-ohjaajat.

Jätä ehdotuksesi tästä linkistä.