Palvelut
Valitse taso

Lappeenrannan Toimitilat Oy

Lappeenrannan kaupunkikonsernin toimitilahallinta on organisoitu 1.6.2017 alkaen uuden toimitilakonsernin alaisuuteen. Konsernin emoyhtiönä toimii Lappeenrannan Toimitilat Oy, joka koordinoi ja edistää tytäryhtiöidensä toimintaa. Konsernin koko henkilöstö työskentelee emoyhtiön palveluksessa. Konserniin kuuluvat Lappeenrannan Yritystila Oy, Lappeenranta Free Zone Oy, Williparkki Oy, Lappeenrannan Laivat Oy ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy. Yhtiön omistaja on Lappeenrannan kaupunki.

 

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n toimitusjohtajana toimii Mikko Hietamies.

 

Henkilökunnan yhteystiedot

Vierasveneilijöiden palvelut ja veneilijöiden huolto- / palvelurakennuksen vuokraus Linnoitusniemessä

Lappeenranta Free Zone Oy Ltd pyytää tarjouksia Linnoitusniemen huolto- /palvelurakennuksen vuokraamisesta 1.1.2018 alkaen.

Liitteenä on vuokrasopimusluonnos, minkä pohjalta sopimus tullaan tekemään. Vuokra-aika on määräaikainen alkaen 1.1.2018 ja päättyen 31.12.2022 (5 vuotta).
Linnoitusniemen huolto/palvelurakennuksen tarjouspyyntöasiakirjat

Tiloja yrityksille

Lappeenrannan Yritystila Oy on Lappeenrannan kaupungin 100 % omistama kiinteistökehitysyhtiö, jonka toiminta alkoi vuonna 1979. Tehtävämme on rakennuttaa teollisuus-, liike ja palvelutiloja sekä omistaa, hallita ja luovuttaa tällaisia tiloja erityisesti pk-yritystoiminnan edistämiseksi. Edistämme elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä Lappeenrannan seudulla.
Lappeenrannan Yritystilan sivuille

Pysäköinti Lappeenrannassa

Williparkki Oy on maksulliseen pysäköintiin erikoistunut yritys. Williparkki on Lappeenrannan liiketoiminnat Oy:n tytäryhtiö ja sen kokonaan omistama.

Williparkki Oy:n sivuille

Satamapalvelut ja varastointi

Lappeenranta Free Zone Oy Ltd vastaa kaupungin rahti-, matkustaja- ja veneilysatamista sekä niiden liikenteestä, kunnossapidosta, kehittämisestä ja markkinoinnista.
Lappeenranta Free Zone Oy:n sivuille

Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy

Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy on erikoistunut Lappeenrannan kaupungin palvelutuotannon käytössä olevien rakennusten omistamiseen, vuokraamiseen, rakennuttamiseen ja hallintaan.