Etusivu PalvelutTapahtumatAlkukevään tapahtumahelmiä
Valitse taso

Alkukevään tapahtumahelmiä

Lappeenrannassa tapahtuu helmi- ja maaliskuussa!

Kaupunginteatterissa nautitaan klassikkonäytelmä Lokista ja nähdään muun muassa Lappeenrannan Tanssiteatterin Sudenmorsiamen viimeiset esitykset. 

Kaupunginorkesteri ilahduttaa alkukevään aikana kuudella konsertillaan, jotka huipentuvat pääsiäiskonserttiin maaliskuun lopussa. Kirjastossa on kirjailijavierailuja, nukketeatteria ja luentoja.

Etelä-Karjalan museossa on vielä 8.4. asti nähtävillä Suur- Merijoen kartano - jugendin helmi -näyttely, taidemuseossa puolestaan KAAKKO18-näyttely vielä 18.3. saakka.

Lappeenrannassa hiihtolomaa vietetään viikolla 9. Liikuntatoimi järjestää hiihtolomalaisille monenlaista puuhaa luistelun, vesileikkien ja Myllysaaressa järjestettävän ulkoilutapahtuman merkeissä.

 • Kaupunginteatteri

  Kaupunginteatteri

  Lokin esityksiä 7.2.-19.5., Puhtaana käteen ja Villit vuodet palaavat helmikuussa, Sudenmorsiamen viimeiset esitykset ja huippuvierailuja!
  LUE LISÄÄ
 • Kaupunginorkesteri

  Kaupunginorkesteri

  Alkukeväänä mm. Toivotut Tšaikovskit, Marzismia, ja Pustan tuuli tuivertaa.

  LUE LISÄÄ
 • Liikkeelle!

  Liikkeelle!

  Hiihtolomatoimintaa lapsille ja nuorille 24.2.-4.3. sekä SeniorSki-tapahtuma Huhtiniemessä  27.2.
  LUE LISÄÄ
 • Kirjasto

  Kirjasto

  Nukketeatteriesityksiä 8.-9.2. pääkirjastossa ja Sammonlahdessa, kirjailijavierailuja sekä luontokuvailta 20.3. ja luento Venäjästä ja matkailusta 28.3. pääkirjastossa.
  LUE LISÄÄ
 • Museot

  Museot

  Näyttelyiden ohella Museoklubi 21.2. taidemuseolla,  ilmaisen sisäänpääsyn Museoperjantai 2.3., KAAKKO18 -näyttelyn myyntitapahtuma taidemuseolla 17–18.3. ja Wolkoffin talomuseon pääsiäinen 24.3–1.4.
  LUE LISÄÄ!