Etusivu PalvelutTapahtumatBalettigaalaYhteistyökumppanit 2016

Lappeenrannan Balettigaala 2016 Yhteistyökumppanit

 

Pääyhteistyökumppanit:

 

EtSa logo RGB netti.jpg

Etelä-Saimaa on Etelä-Karjalan maakuntalehti. Lehteä ja sen verkkopalveluita julkaisee kaakkoissuomalainen mediayhtiö Kaakon Viestintä Oy, jolla on muun muassa maakunta- ja kaupunkilehtiä, useita verkkopalveluita sekä paino- ja varhaisjakeluliiketoimintaa.

 

LOGO_OY.jpg

AA Logo_4C_M.jpg  GI_Logo_horizontal_green_sRGB.jpg

 

Sponsorit:

 

auto-suni_logo_pun_nega_.png

Vuonna 1905 perustettu Suni Oy aloitti autokaupan ensimmäisenä Etelä-Karjalassa vuonna 1927. Tällä hetkellä Auto-Suni on johtava autoliike alueellaan. Edustamme kaikkiaan kahdeksaa eri automerkkiä. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa. Jo neljännessä sukupolvessa jatkuvaa perheyhtiötä ohjaavat arvot ovat rehellisyys, ennakkoluulottomuus ja yrittäjyys. Tärkein voimavaramme on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme.

 

Rakennusliike Evalahti 130x90 Kannatusmainos paino.jpg

 
LprEnergia logo RGB netti.jpg

Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita
sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja Etelä-Karjalan alueella.

 

NitroID.png

Nitro ID on brändi-, mainos- ja muotoilutoimisto, jolla on toimipisteet Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Olemme kulmakunnan kovin sparraaja – Haluamme olla toiminnassamme tunnetuin siitä, että kirkastamme asiakkaittemme liiketoiminnallisia tavoitteita ja tuemme niiden saavuttamista markkinoinnin keinoin. Teemme sen olemalla tiiminä timantti – Puhallamme yhteen hiileen ja ymmärrämme yhdessä tekemisen arvon. Ne, jotka tukevat toisiaan, pystyvät mihin tahansa.

 

Paikalliset sponsorit:

 

satama_logo.jpg

 

Eekoo_web.png

 

Lprint.jpg