Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenranta-salin ohjelmisto

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (Ticketmaster,  Lippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä.

 

 

18.10. SINITAIVAS

sinitaivas200.jpg

Maineikkaan viihdekonserttikiertueen 30. juhlavuosi

Kiertueella mukana:
Tangokuningatar ja kuningas 2017, Leif Lindeman, Risto Nevala ja viihde- ja tanssiorkesteri Finlander

Ke 18.10
Klo 19.00
Liput 42,50 €
Liput myynnissä: Lippu.fi


 

21.10. VIIHDEKUORO CARPE DIEM

carpe_diem.png

On Suomi kaukana pohjoisessa

La 21.10.
Klo 16.00
Liput 18 €
Liput myynnissä: F-Musiikki, K-Supermarket Rakuuna, Kampaamo Seija Westerlund

 

 

27.10. I WANNA ROCK

I Wanna Rock.jpg

Komediallinen rock-musikaali

I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali. Musikaali kertoo tamperelaisesta roudarista Villestä, Nääs-Villestä, joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä. Ville uneksii kutienkin suuremmista ympyröistä. Hän karkaa Andy McCoyn ja Hanoi Rocksin kanssa Tukholmaan, Englantiin, Japaniin ja Jenkkeihin. Nääs-Villen kiertueelta ei kommelluksia tule puuttumaan.

Miten Ville selviytyy maailmalla, hän kun puhuu vain Tampereen kiältä? Kiertueellaan Ville kohtaa lukuisia huippubändejä kuten Whitesnaken, Twisted Sisterin, Guns N´ Rosesin ja Mötley Crüen. Lopulta kuitenkin reissaaminen alkaa tuntua raskaalta ja reissussa rähjääntynyt Ville palaa Suomeen, ja löytää itsensä... Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Moottoritie on kuuma, Up Around The Bend, Here I Go Again, I Wanna Rock, Jump, Don´t Stop Believing, Welcome To The Jungle ja monet monet muut.

Pe 27.10.
Klo 19.00
Liput 42 € / 38 € / 28 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

2.12. AUTIOTALOSSA

Autiotalo, ulkona.jpg

Musikaali 80-luvun rock-ilmiöistä

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ´Suomen Liverpoolista´. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen meihiin, jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

La 2.12.
Klo 19.00
Liput 42 € / 38 € / 28€
Liput: Ticketmaster