Valitse taso

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (Ticketmaster,  Lippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä.

8.12. SAIMAA SINFONIETTA

Saimaa Sinfonietta rajattu.jpg

Suomalaisen musiikin päivä

Yhteistyössä Lappeenrannan ja Imatran musiikkiopistojen kanssa
Johtaa Jorma Panula
Solisti Aleksi Mäkimattila, käyrätorvi

Ohjelma:
Strauss: Käyrätorvikonsertto nro 1 Es-duuri op.11
Rautavaara: Pelimannit op. 1
Klami Merikuvia

Kapellimestarien isä Jorma Panula johtaa kaupunginorkesterin ja Lappeenrannan musiikkiopiston suuren Suomalaisen musiikin päivän konsertit ehtymättömällä silmällään. Akateemikko-professori antaa Saimaa Sinfoniettan ytimeen voimaa Rautavaaran, Straussin ja Klamin teosten myötä. Solistina Straussin käyrätorvikonsertossa taituroi intuitiivinen kaupunginorkesterin käyrätorven äänenjohtaja Aleksi Mäki-Mattila.

To 8.12.
Klo 19.00
Liput 30 € / 20 €
S-Etukortilla 4 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
Opiskelijakortilla lipun hinta 5 €
Liput myynnissä: Lippu.fi ja Asiakaspalvelukeskus Winkki

 

9.12. RAJATON JOULU 2016

rajaton_200.jpg

Rajaton tuo joulun!

Lauluyhtye Rajattoman a cappella -joululaulut ovat muodostuneet olennaiseksi osaksi kymmenien tuhansien suomalaisten joulutunnelmaa. Tämänkin joulun alla Rajaton kiertää Suomea joulukonserttikiertueensa merkeissä. Rajaton Joulu -konserteissa kuulijoita hemmotellaan yhtyeen kahdelta supersuositulta joululevyltä poimitulla tunnelmallisella ja viihdyttävällä ohjelmistolla, minkä lisäksi mukana on joka vuosi myös upouusia lauluja. Kokonaisuuden kruunaa upea visuaalinen toteutus.

Pe 9.12.
Klo 19.00
Liput 40,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

10.12. Tanssistudio TwoStep

Joulunäytös 2016

La 10.12.
Klo 16.00
Liput 15€ / 10 €
Liput myynnissä: TwoStepin verkkokauppa

 

12.12. CLUB FOR FIVE

Cf5-200.jpg

JOULUNA 2016

llmiömäinen lauluyhtye tuo joulun suomalaisille jo kymmenettä kertaa, kun ”Jouluna" kiertää jälleen ympäri maata. Monelle jo perinteeksi muodostunut konsertti on tulvillaan rakkaita vanhoja ja ihania uusia joululauluja – verratonta ääni-iloittelua ja levollista harmoniaa. Jouluna 2016 -konsertissa kuullaan myös upouutta jouluohjelmistoa ja juhlistetaan uuden tuplakokoelma-albumin julkaisua.

Ma 12.12.
Klo 19.00
Liput 39,50 € / 46,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

13.12. Lappeenrannan Naisvoimistelijat

Joulun toivelahjat – Näytös

Ti 13.12.
Klo 17.30 ja 19.00
Liput 13 €
Liput myynnissä kaksi tuntia ennen esitystä

 

14.12. RASKASTA JOULUA

raskastajoulua.jpg

2016

Raskasta Joulua -kiertue kiertää jo 12. kertaa ympäri Suomen. Liki 30 eri hallia, areenaa ja konserttisalia kattavan kiertueen timanttisen kova artistikattaus on nyt valmis keikkakohtaisesti ja rivejä saadaan täydentämään myös upea Nightwish-solisti Floor Jansen. Muina solisteina nähdään Marco Hietala, JP Leppäluoto, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Pasi Rantanen, Tommi ”Tuple” Salmela ja Kimmo Blom. Yhtyettä johtaa kitaristi Erkka Korhonen kumppaneinaan rumpali Mirka Rantanen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Ke 14.12.
Klo 19.00
Liput LOPPUUNMYYTY!
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

15.12. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINORKESTERI

Lpr kaupunginorkesteri 2015 rajattu_200.jpg

Joulukonsertti

Johtaa: Vytaytas Lukočius
Solisti: Maria Tyyster, laulu

Hehkeän herkkä lauluja Maria Tyyster on lappeenrantalainen tangokuningatar vuosimallia 2014. Kaupunginorkesterin joulukonsertti on pikkujoululahja Sinulle, joka pidät teemasta Abba and others. Konsertin johtaa ja sovituksista vastaa kapellimestari Vytaytas Lukočius.

To 15.12.
Klo 19.00
Liput 30 €/ 20 €
S-Etukortilla 4 euron alennus
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
Opiskelijakortilla lipun hinta 5 €
Liput myynnissä: Lippu.fi ja Asiakaspalvelukeskus Winkki

 

16.12. TUHAT JA YKSI NAURUA

tuhatjayksinaurua.jpg

Tuhat ja yksi tunteenpurkausta, oivallusta, ihmetystä, karvoihin katsomista ja ennen kaikkea kaksin kerroin vetävää naurunpurskahdusta! Koe vauhdin hurma ja koko tunneskaalan kaikki asteet yhdessä Mika Eirtovaaran ja Ali Jahangirin kanssa heidän räiskyvässä stand up -illassaan Tuhat ja yksi naurua. Jos kolme toivettasi ovat nauraminen, viihtyminen ja ilonpito, täyttyvät ne 1001-kertaisesti.

Pe 16.12.
Klo 19.00
Liput 29,50 € / 24,50 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

28.1. PIENI ELÄIN

pieni_elain.jpg

Seela Sella 80-vuotta

Pääosassa: Seela Sella
Teksti: Leena Tamminen
Ohjaus: Kari Paukkunen

Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii syntymäpäiviään monologiteoksella Pieni eläin, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Eläimen esikuvana on Nasu, joka on aina ollut Seelan suosikki - ja onhan heissä paljon samaakin!

Pienen eläimen kotimetsä on pienentynyt kovasti. Metsät vähenevät koko ajan, eivätkä kaikki eläimet - eteenkän isot - enää tahdo mahtua niihin. Mahtuuko maailmaan ollenkaan metsiä, saati eläimiä? Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista - ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.

La 28.1.
Klo 19.00
Liput 28,50 € / 26,50 €
Liput myynnissä: Lippu.fi