Etusivu PalvelutTapahtumatValtakunnalliset Kotiseutupäivät Lappeenrannassa 2018
Palvelut
Valitse taso

Lappeenranta_Kaupunginlahti_ja_Linnoitus._kuva_Raimo Suomela.jpgLappeenranta isännöi Valtakunnalliset kotiseutupäivät 2018

Vuonna 2018 järjestetään jo 70. Valtakunnalliset kotiseutupäivät - ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa. 

Etelä-Karjalassa Valtakunnalliset kotiseutupäivät on järjestetty aiemmin kolme kertaa, mutta maakunnan edellisistä kotiseutupäivistä tulee kuluneeksi jo 25 vuotta vuonna 2018.

Tapahtuman järjestävät 9. - 12.8.2018 Lauritsala-Seura ry ja Suomen Kotiseutuliitto yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin, Imatran kaupungin ja Etelä-Karjalan liiton kanssa.

Tavoitteena on, että kotiseutupäivät tuovat runsaasti vieraita Lappeenrantaan ja koko maakuntaan. Myös asukkaille tarjotaan unohtumattomia kokemuksia. 

Maamme suurin kotiseututapahtuma

Valtakunnalliset kotiseutupäivät on maamme suurin kotiseututapahtuma. Valtakunnalliset kotiseutupäivät on Suomen Kotiseutuliiton ja kotiseututyön vuotuinen päätapahtuma, joilla käsitellään kotiseututyön ajankohtaisia aiheita ja esitellään järjestäjäaluetta. Päiville osallistuu satoja kotiseutuaktiiveja ympäri maan. Päiviä on järjestetty vuodesta 1949 lähtien joka vuosi eri puolilla Suomea.

Terrvetuloa.jpg