Etusivu Osallistu ja vaikutaJoutsenon Joulunavaustapahtuma Joutsenon torilla la 25.11.2017
Ajankohtaista
20.11.2017 10:40

Joutsenon Joulunavaustapahtuma Joutsenon torilla la 25.11.2017

Ja jälleen tavataan lauantaina 25.11.2017 klo 10 – 13 Joutsenon torilla!

Joutsenon alueraati yhdessä alueen yhdistysten kanssa järjestää jo toistamiseen yhteisöllisen Joulunavaus tapahtuman Joutsenon torilla.

Tapahtuma alkaa klo 10 Joutsenon alueraadin puheenjohtaja Päivi Melton tervetulotoivotuksella ja tapahtuman avauksella. – Perheen pienemmille on luvassa riemukasta koirarekiajelua klo 10 – 12 välisellä ajalla Lappeenrannan Palvelukoirayhdistyksen toimesta, kertoo Pia Haakana, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö päivän ohjelmasta.

Puolenpäivän aikaan eli klo 12 Joutsenon omat, Tulentalloja ja Rieskaemännän sijainen, esittävät Joutsenolaisen joulurauhanjulistuksen. Paikalla on toki myös Joulupukki jakamassa joulunamuja, jotka Joutsenon Pelastakaa Lapset ry on lahjoittanut tapahtumaan. Ja jotta päästään vielä oikein joulun makuun niin tarjolla on glögiä ja pipareita.

Lisäksi asukkaat ovat tervetulleita Joutsenon torille myymään ilman paikkaveloitusta itsetekemiään tuotteita oman pöydän kanssa. Tapahtuman ohjelmat ja tarjoilut ovat asukkaille ilmaisia.

Joutsenon alueraati haluaa tällä tapahtumalla kutsua joutsenolaisia yhteen, tuntemaan joutsenolaista yhteisöllisyyttä ja samalla viettämään yhteistä Joulunavausta.

Lisätietoa:
Pia Haakana, Lappeenrannan kaupunki, asukasyhteyshenkilö, puh. 040 5494 740


Liitteet