Etusivu PalvelutKaupunki harkitsee kaupunkisovelluksen hankkimista – vastaa kyselyyn ja vaikuta!
Ajankohtaista
21.6.2017 9:20

Kaupunki harkitsee kaupunkisovelluksen hankkimista – vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Kaupunkisovellus_kuva Sami Soljansaari_400x267.jpgLappeenrannan kaupunki harkitsee mobiililaitteille saatavilla olevan kaupunkisovelluksen hankkimista. Kaupunkisovelluksen kautta olisi mahdollista esimerkiksi saada tietoa kaupungin palveluista ja toiminnasta helposti omaan älypuhelimeen. Se tarjoaisi myös uuden mahdollisuuden vaikuttaa suoraan omalla mielipiteellä kaupungin toimintaan.

Sovellukseen olisi mahdollista luoda oma profiili, jota varten käyttäjä antaisi taustatietoja ja kertoisi kiinnostuksen kohteistaan. Kaupunkisovellus tarjoaisi käyttäjän antamien tietojen perusteella sopivia, personoituja sisältöjä.

Lappeenrannan kaupunki haluaa ennen päätöstä kysyä asukkaiden mielipidettä ja toiveita sovellukseen liittyen. Sitä varten on avattu kysely, jonka avulla selvitetään, onko kaupunkisovellukselle asukkaiden mielestä tarvetta. Kyselyllä selvitetään myös, minkälainen sovellus ja millaiset sisällöt palvelisivat parhaiten käyttäjiä.

Vastaamiseen kuluu aikaa noin 5 minuuttia. Kysely toteutetaan osana opinnäytetyötä, jonka toimeksiantajana on Lappeenrannan kaupunki.

Jokainen vastaus on tärkeä, sillä kaupunki päättää tutkimuksen ja siihen kuuluvan kyselyn tulosten perusteella kaupunkisovelluksen hankinnasta ja sen sisällöstä.
Kyselyyn pääsee vastaamaan sähköisesti osoitteessa https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/sovellus


Lisätietoja:

Tietohallintopäällikkö Juuso Mikkonen, puh. 040 662 1558, juuso.mikkonen@lappeenranta.fi
Markkinointiharjoittelija Anastasia Yliaska, puh. 040 574 0942, anastasia.yliaska@lappeenranta.fi

Kuva: Sami Soljansaari