Etusivu PalvelutLappeenrannan ajoneuvopalvelun pilottihankinnasta järjestetään infotilaisuus 21.11.2017
Ajankohtaista
9.11.2017 13:15

Lappeenrannan ajoneuvopalvelun pilottihankinnasta järjestetään infotilaisuus 21.11.2017

Lappeenrannan kaupunki järjestää ajoneuvopalvelun tarjouskilpailusta kiinnostuneille tarjoajille infotilaisuuden tiistaina 21. marraskuuta klo 15–16.30 Lappeenrannan kaupungintalolla (Villimiehenkatu 1), kokoushuone Venlassa. Tilaisuudessa esitellään tulevaa kilpailutusta ja samalla tarjoajat voivat esittää kysymyksiä ja näkemyksiään asioista.

Ajoneuvopalvelulla korvataan käytöstä poistumassa olevia kaupungin ajoneuvoja. Pilotissa hankitaan kahden sähköauton käyttöoikeus virka-aikaan arkisin klo 7.30–16.30 välisenä aikana. Kaupungin käyttöoikeusajan ulkopuolella (iltaisin, viikonloppuisin) yhteiskäyttöautot ovat alueen yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden vuokrattavissa. Vuokrauksen ja auton käyttöönoton tulee tapahtua mobiilisovelluksen kautta. Koko palvelu on tarjoajan operointivastuulla. Tavoitteena on, että ajoneuvopalvelu kokonaisuudessaan on kiinnostava mahdollisimman monen eri käyttäjäryhmän näkökulmasta. Kaupungin eri toimialojen on tarkoitus olla vain yksi palvelun käyttäjäryhmistä. Pilotista saatavien kokemusten perusteella hankintamallia kehitetään.

Kaupungin johtava asiantuntija Markus Lankinen kertoo, että pilottihanketta halutaan esitellä tarjoajille ennen kilpailutuksen alkamista sekä vahvistaa tarjoajien valmiuksia uudenlaisen palvelumallin tarjoamiseen.

– Kyseessä on pilottihankinta, jonka tarkoituksena on vastata eri käyttäjäryhmien tarpeisiin sekä osaltaan tukea kaupungin ilmastotavoitteita ja vähentää päästöjä. Vastaavanlaisessa muodossa hankintaa ei ole aiemmin toteutettu.

Infotilaisuuteen tulee ilmoittautua 20.11. mennessä sähköisesti osoitteessa https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/ajoneuvopalvelu.
Ilmoittautumisten määrän perusteella muutokset tilaisuuden järjestelyissä ovat mahdollisia.


Lisätietoja:
Lappeenrannan kaupunki
Markus Lankinen, johtava asiantuntija
etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi
puh. 040 701 7328