Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupungin ”grillinkuuma” liikuntakampanja käynnissä heinäkuulle asti – 100 liikuntakäyntiä 100 eurolla!
Ajankohtaista
12.3.2018 13:45

Lappeenrannan kaupungin ”grillinkuuma” liikuntakampanja käynnissä heinäkuulle asti – 100 liikuntakäyntiä 100 eurolla!

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi on käynnistänyt ”grillinkuuman” liikuntakampanjan, jossa 100 euron arvoinen kampanjakortti oikeuttaa 100 liikuntakäyntiin kaupungin liikuntapaikoissa. Kampanja on voimassa heinäkuun 7. päivään saakka.

vesijumppa tiina_350x321.jpgLiikuntapalvelupäällikkö Petri Ruotsalainen kertoo, että kampanjakortilla pääsee pääasiassa kaupungin uimahalleihin ja niiden kuntosaleille.

– Kortilla pääsee myös Joutsenohallin kuntosalille ja urheilutalon lajitiloihin, kun siellä on vapaita aikoja. Urheilutalon lajitiloihin pääsee painisalia lukuun ottamatta aina huhtikuun loppuun saakka. Siitä eteenpäin lajitilat sulkeutuvat peruskorjauksen johdosta. Palloiluhalli ja yleisurheilutila jäävät vielä toimimaan. Urheilutalolla voi käydä esimerkiksi pelaamassa sulkapalloa, vuoron voi varata etukäteen.

Ruotsalaisen mukaan kampanjasta kannattaa vinkata pelikavereillekin, sillä kampanjakortti on henkilökohtainen.

– Jos pelikaverilla ei ole kyseistä korttia, hänen tulee maksaa normaali yksittäiskävijän hinta. Kampanjaetu on aika huikea, sillä esimerkiksi aikuisten tavallisilla yksittäislipuilla sata uintikertaa maksaa 600 euroa.

Kampanjakortin voi hankkia uimahallien, Joutsenohallin ja urheilutalon infopisteistä. Kortin lisäksi tulee ostaa 5 euron hintainen älykortti, mikäli ei vielä omista sellaista. Kampanjakorttia tulee käyttää liikuntapaikkojen aukioloaikojen puitteissa. Kortti luetaan kulkuporttien lukijoissa, joissa näkyy sisään mentäessä jäljellä olevien käyntien määrä. Kortti lakkaa toimimasta kun sata kertaa täyttyy tai viimeistään 7.7.2018.

Liikuntakampanja on tarkoitettu kaikenikäisille. Ruotsalainen korostaa kuitenkin, että kaupunki on halunnut huomioida erityisesti työssäkäyvien ikäluokat.

– Kaupungin toiminnan yhtenä tärkeänä tavoitteena on saada asukkaat liikkeelle. Meillä on hyvät puitteet, joiden toivomme olevan tehokkaassa käytössä. Kampanjan avulla pyrimmekin osaltamme lisäämään lappeenrantalaisten omaehtoista liikuntaa ja teemme samalla tutuksi kaupungin liikuntalaitoksia. Toivottavasti lappeenrantalaiset osallistuvat sankoin joukoin ja kampanja juurruttaisi lisää liikuntaa ihmisten arkeen.

Kuva: Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi.

Lisätietoja:

Liikuntapalvelupäällikkö Petri Ruotsalainen
puh. 040 846 1678, petri.ruotsalainen(a)lappeenranta.fi