Etusivu PalvelutLappeenrannan liikuntatoimi kutsuu liikuntaseurojen edustajia ja liikuntapalveluyrittäjiä tapaamiseen tiistaina 25.4.
Ajankohtaista
21.4.2017 8:00

Lappeenrannan liikuntatoimi kutsuu liikuntaseurojen edustajia ja liikuntapalveluyrittäjiä tapaamiseen tiistaina 25.4.

Syke, nuoret_kuva Mikko Nikkinen_265x352.jpgLappeenrannan liikuntatoimi järjestää liikuntaseurojen ja -yrittäjien tapaamisillan Pallon liikuntahallin auditoriossa (Tukkikatu 2a) tiistaina 25.4.2017 klo 17 alkaen. Tapaaminen on tarkoitettu liikuntaseurojen toiminnanjohtajille, puheenjohtajille ja mahdollisille muille toimihenkilöille sekä lappeenrantalaisille liikuntapalveluyrittäjille.

Tapaamisen aiheena on SYKE sataan! -kehittämishanke. Tapaamisen tarkoituksena on kartoittaa seurojen ja yrittäjien mahdollisuutta osallistua hankkeen sisällön tuottamiseen sekä kertoa, kuinka mukaan lähteviä tahoja on mahdollista tukea taloudellisesti.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on myöntänyt Lappeenrannan liikuntatoimen SYKE sataan! -kehittämishankkeelle 40 000 euron hankerahan. Hankkeen tavoitteena on lisätä 13–19-vuotiaiden vapaa-ajan liikuntaa ja harrastustoimintaa yhteistyössä paikallisten yrittäjien ja järjestöjen kanssa.

Hanke kokoaa lappeenrantalaisille lapsille ja nuorille liikuntatarjottimen, josta kukin voi poimia itseään kiinnostavan matalan kynnyksen liikuntakokeilun tai harrastuksen.

SYKE sataan! -hankkeen lasten ja nuorten liikuntatarjotin on tarkoitus julkistaa syksyllä 2017.


 

Lisätietoja:
SYKE sataan! liikunnanohjaaja Marko Siltamies
puh. 040 653 4888
marko.siltamies@lappeenranta.fi

Kuva: Mikko Nikkinen