Etusivu PalvelutLausuntopyyntö urheiluseuroilta ja muilta tahoilta jäähallityöryhmän raporttiin ja Maakunta-Areenan esiselvitykseen
Ajankohtaista
4.7.2017 13:08

Lausuntopyyntö urheiluseuroilta ja muilta tahoilta jäähallityöryhmän raporttiin ja Maakunta-Areenan esiselvitykseen

Lappeenrannan kaupunginhallitus on saanut 3.7.2017 tiedoksi jäähallityöryhmän raportin Kisapuiston pääjäähallin tulevaisuudesta ja pyytää valmistuneesta raportista sekä Etelä-Karjalan liiton teettämästä Maakunta-Areenan esiselvityksestä lausuntoa kulttuuri- ja liikuntalautakunnalta.

Samalla Lappeenrannan liikuntatoimi on saanut kaupunginhallitukselta tehtäväksi pyytää lausuntoa lappeenrantalaisilta urheiluseuroilta ja muilta tahoilta jäähallityöryhmän raportista sekä Etelä-Karjalan liiton teettämästä Maakunta-Areenan esiselvityksestä ennen kulttuuri- ja liikuntalautakunnan elokuun kokousta. Näin lausunnoissa mahdollisesti esille tulevat näkemykset voidaan ottaa mukaan asian käsittelyn valmistelussa lautakunnalle ja kaupunginhallitukselle.

Lappeenrannan liikuntatoimi lähettää lausuntopyynnöt liikuntatoimen käytössä oleviin urheiluseurojen sähköpostiosoitteisiin, mutta muutkin tahot tai yksittäiset kuntalaiset voivat antaa oman lausuntonsa.

Pyydetyt lausunnot tulee toimittaa kaupungin kirjaamoon 31.7.2017 mennessä osoitteeseen kirjaamo@lappeenranta.fi

Lausunnonantajat saavat lisätietoa jäähallityöryhmän raportista sekä Maakunta-Areenan esiselvityksestä kaupunginhallituksen 3.7.2017 esityslistan liitteistä. Liitteet löytyvät alla olevan linkin takaa.

http://kokoushallinta.lappeenranta.fi/dynastyweb/kokous/20175190-19.HTM

Lisätietoja lausuntopyynnöstä tai asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aija Rautio puh. 040 513 8140 ja työnjohtaja Jarmo Tynkkynen p. 040 741 4776.


Lappeenrannassa 4.7.2017

LIIKUNTATOIMI
Liikuntapalvelupäällikkö Aija Rautio