Etusivu PalvelutMiehille toimintaa keskustan me-talolla ja Lauritsalan uudessa asukkaiden kohtaamispaikassa
Ajankohtaista
13.11.2017 11:42

Miehille toimintaa keskustan me-talolla ja Lauritsalan uudessa asukkaiden kohtaamispaikassa

Lappeenrannan asukaslähtöinen toiminta monipuolistuu, kun kaikille avoimet "miesten illat" aloittavat toimintansa marraskuussa.

Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 16.11. me-talolla (kauppakeskus Opri) klo 18–20, jolloin on tarkoitus suunnitella ryhmän toimintaa kiinnostuneiden osallistujien toiveiden pohjalta.

Toinen miesten ilta järjestetään 23.11. Lauritsalan uudessa kohtaamispaikassa, joka avautui marraskuun alkupuolella Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tiloihin lounasravintola Lauran yhteyteen Hallituskadulle.

- Miesten illat ovat tarkoitettu kaikille miestoiminnasta kiinnostuneille ja kokoontumiset ovat maksuttomia. Meitä on tässä kolme keski-ikäistä kaverusta puuhamiehinä, kertoo miesten iltojen ideoitsija Mikko Mattinen.

Suunnittelutapaamisten jälkeen miesten illat järjestetään vuoroviikoin keskustan me-talolla ja Lauritsalassa. Ennalta järjestettyä ohjelmaa ei ideoitsijoiden puolesta kuitenkaan ole, vaan tapaamisten sisällöt kehittyvät osallistujien kanssa yhdessä suunnitellen.

- Vähän semmoinen fiilis on tullut, että monella varsinkin jo vähän enemmän kilometrejä mittarissa olevalla voi olla tekemisen ja kaverin puutetta. Miesten illoissa tärkeintä on yhdessä oleminen ja vaikka uuden harrastuksen kokeilu – tai ihan vain pelkkä rupattelu päivän polttavista puheenaiheista kahvikupposen äärellä.

Miesten iltojen puuhamiehet_kuva Marika Heinilä.JPGMiesten iltojen suunnittelukokoukset:

16.11.2017 klo 18–20, me-talolla, kauppakeskus Oprin 2. kerroksessa
23.11.2017 klo 18–20, Lauritsalassa, uusi asukkaiden kohtaamispaikka, osoitteessa Hallituskatu 17–19

Lisätietoja:
Mikko Mattinen, puh. 050 462 4059

Kuvateksti:
Mikko Mattinen, Mika Haikala ja Jarmo Kamppinen kävivät tutustumassa Lauritsalan uuteen asukastoimintaa mahdollistavaan tilaan avajaispäivänä 9. marraskuuta. Kuvaaja Marika Heinilä.