Etusivu PalvelutPerinteinen Kinkku liikkuu! -kampanja jatkuu 10. joulukuuta asti
Ajankohtaista
16.11.2017 11:30

Perinteinen Kinkku liikkuu! -kampanja jatkuu 10. joulukuuta asti

Liikuntapossu seikkailee Lappeenrannan liikuntatoimen ohjauspalveluiden Facebook-sivulla. Possun liikehdintä merkitsee sitä, että perinteinen Kinkku liikkuu! -kampanja on käynnissä. Järjestyksessään jo 11. kertaa järjestettävä kampanja jatkuu 10. joulukuuta asti. Hyvän mielen liikuntakampanja Kinkku liikkuu! on tarkoitettu kaikenikäisille.
Kinkku liikkuu_Lpr liikuntatoimi_300x400.jpg
Viime vuonna uudistetun kampanjan tavoitteena on tänäkin vuonna kannustaa kuntalaisia harrastamaan enemmän säännöllistä liikuntaa. Liikunnanohjaaja Eveliina Nykäsen mukaan kampanja oli aiemmin liikuttanut pääsääntöisesti vain uinnista kiinnostuneita ja valmiiksi aktiivisia kuntalaisia.

– Haluamme kannustaa kampanjan avulla kaikenikäisiä liikkeelle. Kampanjassa lasketaan tälläkin kerralla vain liikkumiskertoja määrien ja aikojen sijaan, sillä kaikenlainen liike on tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Kinkku liikkuu! -kampanjaan voi osallistua henkilökohtaisella suorituskortilla, johon kerätään kaikki liikkumiskerrat neljän viikon ajalta. Suorituskortin voi hakea itselleen uimahallien lippukassoilta, Lappeenrannan urheilutalolta sekä Joutsenohallista. Kortin voi myös tulostaa kaupungin www-sivulta. Kampanjajaksolla vesiliikunta, ulkoliikunta, lihaskuntoharjoitus, arkiliikunta tai joku muu liikuntasuoritus merkitään korttiin kyseisen päivän kohdalle. Kortit palautetaan 10.12. mennessä niihin liikuntapaikkoihin, joista kortteja voi noutaa.

Kampanjan liikunnalliset arpajaispalkinnot on jaettu kolmeen tasoon ja liikuntakertojen lukumäärä määrittää palkintotason. Ylimmälle tasolle pääsee 20 liikuntakerralla neljän viikon aikana. Alimmalle palkintotasolle pääsee 10 liikuntakerralla. Lisäksi kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan useita tuotepalkintoja.

– Palkinnot ovat liikunnallisia, mutta joulukinkku on ja pysyy palkintolistalla. Kinkun arvontaan osallistuu jokainen korttinsa palauttanut. Nyt kaikki liikkumaan! Liikkuva kinkku on joulun kunkku. Seuratkaa myös liikkuvan possun matkaa liikuntatoimen ohjauspalvelujen Facebook-sivulla, Nykänen vinkkaa.

Kuva: Kinkku liikkuu! -kampanjan liikuntapossu seikkailee liikuntatoimen ohjauspalvelujen Facebook-sivulla.Lisätietoja:
Liikunnanohjaaja Eveliina Nykänen puh. 040+ 829 6162
eveliina.nykanen@lappeenranta.fi

Kampanjan suorituskortti ja ohjeet: http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Ohjattu-liikunta