Etusivu PalvelutPete Parkkonen ja Duudsoneiden Hannu-Pekka ”HP” Parviainen Kaamospuhalluksessa perjantaina 17.11.2017
Ajankohtaista
10.11.2017 13:45

Pete Parkkonen ja Duudsoneiden Hannu-Pekka ”HP” Parviainen Kaamospuhalluksessa perjantaina 17.11.2017

Kaamospuhalluksen esiintyjinä nähdään tänä vuonna Pete Parkkonen, MC Oge, Royal Gallery sekä Eeva. Tapahtuman juontajana toimii Duudsoneista tuttu HP Parviainen. Paikalla on lisäksi yli 40 paikallista yhdistystä, järjestöä ja toimipistettä.

Kaamospuhallus 2016_Mikael Martikka_352x235.jpgEtelä-Karjalan alueen suurin päihteetön nuorisotapahtuma Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 17.11.2017 klo 18–23 Lappeenrannan urheilutalolla. Kaamospuhalluksen ikäraja on 12 vuotta, joten kaikki kuudesluokkalaiset ja sen käyneet ovat tervetulleita tapahtumaan. Yläikärajaa ei tapahtumalla ole.

Kaamospuhalluksessa on paikalla yli 40 paikallista järjestöä, yhdistystä ja toimipistettä. Tapahtumassa voi osallistua esimerkiksi tanssityöpajaan, valmistaa koruja, pohtia ammatinvalintaan liittyviä kysymyksiä, lainata ja käydä keskusteluja Elävä kirjaston kirjojen kanssa, pomppia pomppulinnassa, painia sumopainia, kokeilla polkupyörien esterataa, tutustua virtuaalitodellisuuteen, pelata konsoleilla, sekä haastaa itseään kamppailulajeissa ja golfissa.

Musiikista vastaavat paikalliset yhtyeet MC Oge, Royal Gallery, sekä Eeva. Illan päättää pääesiintyjä Pete Parkkonen. Tapahtuman juontaa Duudsoneista tuttu Hannu-Pekka ”HP” Parviainen.

Lappeenrantalaiset nuoret ovat olleet tänä vuonna vahvasti mukana tapahtuman toteuttamisessa. Kaamospuhalluksessa on kolme palkattua nuorta tuottajaa, jotka ovat työskennelleet monipuolisesti tapahtuman eri tehtävissä. Lisäksi esimerkiksi Maidcafe ja yksi illan tanssiesityksistä ovat alueen nuorten toteuttamia. Tapahtumassa voi tavata myös Rientolan ja Sammonlahden nuorisotilan nuoria sekä nuorisovaltuuston edustajia, jotka toteuttavat Kaamospuhallukseen myös omat pisteensä.

Päihteettömään tapahtumaan on vapaa pääsy. Nuorten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaavat täysi-ikäiset vapaaehtoiset, koulutetut järjestyksenvalvojat sekä nuorisotoimen henkilökunta. Kaamospuhallukseen mahtuu mukaan 2500 vierasta.

Kuva: Vuoden 2016 Kaamospuhallus. Mikael Martikkala.

Lisätietoja:
Tapahtuman tuottaja, nettinuorisotyöntekijä Mikko Holm
puh. 040 354 9786
mikko.holm@lappeenranta.fi