Etusivu PalvelutSinäkö vapaaehtoispalveluun Espanjan pikkukaupunkiin?
Ajankohtaista
13.2.2018 11:10

Sinäkö vapaaehtoispalveluun Espanjan pikkukaupunkiin?

Haluatko oppia uutta kulttuuria ja kieltä? Toimia nuorten parissa? Oletko 18-29-vuotias lappeenrantalainen ja nyt ilman koulutus- tai työpaikkaa?

Nuorisotoimen kautta voit hakea Espanjan Numancia de la Sagraan tai Boroxiin Erasmus+ - ohjelman EVS vapaaehtoispalveluun. Vapaaehtoispalvelu sisältää toimimista kaupungin nuorisokeskuksessa,  tapahtumien järjestämistä ja yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa.

Numancia de la Sagran vapaaehtoistyö alkaa 2018 helmikuussa ja kestää noin 5 kk. Keskus on avoinna arkisin 11-14 ja 16-20 välisenä aikana.  Vapaaehtoisen matkakulut korvataan 250€ asti ja vapaaehtoispalvelun aikana maksetaan vapaaehtoiselle pientä taskurahaa ja ruokarahaa.
Numancia de la Sagran nuorisokeskus toimii alueen monitoimikeskuksena, jonne kaikki paikalliset ovat tervetulleita. Keskukselta löytyy radiohuone, josta lähetetään paikallista radiolähetystä, tietokonehuone, askarteluhuone sekä yleinen nuorille suunnattu oleiluhuone. Nuorisokeskus tarjoaa myös bänditiloja nuorille sekä järjestää kuukausittain erilaisia kulttuurisia tapahtumia.

Boroxin vapaaehtoistyö alkaa helmi-maaliskuussa 2018 ja kestää 9 kk.  Keskus on avoinna arkisin 11-14 ja 16-20 välisenä aikana.  Vapaaehtoisen matkakulut korvataan 530€ asti ja vapaaehtoisuuden aikana maksetaan vapaaehtoiselle pientä taskurahaa ja ruokarahaa.

Molempiin tehtäviin kuuluu myös yhteistyö muiden vapaaehtoisten ja paikallisten toimijoiden kanssa.
Vapaaehtoinen asuu yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Jos olet ulospäinsuuntautunut, joustava ja innokas oppimaan uutta, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi. Haastattelemme hakijat.

Haku on tarkoitettu 18-29- vuotiaille lappeenrantalaisille. Vapaaehtoisjaksoon kuuluu Online Espanjan kielen kurssi. Espanjankielen taito on suotavaa, muttei välttämätöntä.

Lisätietoja voit kysellä Ohjaamo Lappeenrannasta Minna Tarkiainen p. 0400 654 733  tai
minna.tarkiainen@lappeenranta.fi