Etusivu PalvelutVarhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely
Ajankohtaista
12.2.2018 9:00

Varhaiskasvatuksen asiakastyytyväisyyskysely

Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelut pyrkii järjestämään mahdollisimman laadukasta varhaiskasvatusta. Keräämme tietoa toiminnastamme monin tavoin, mm. lasten haastattelujen kautta. Varhaiskasvatuksen yksiköt saavat palautetta vanhemmilta tapaamisten ja varhaiskasvatuskeskustelujen yhteydessä. Tämän lisäksi pidämme tärkeänä saada vanhemmilta palautetta mahdollisimman kattavasti lasten varhaiskasvatukseen liittyvistä seikoista.

Palautteen perusteella pyrimme edelleen kehittämään toimintojamme.

Sen vuoksi pyydämme, että huoltajina vastaisitte Wilman kautta (päiväkodit) tai sähköpostilla (pph) saamanne linkin kautta asiakastyytyväisyyskyselyyn. Kysely kohdennetaan nyt varhaiskasvatuksen vuosina 2012, 2013, 2014, 2015 ja 2016 syntyneiden lasten huoltajille.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kukin yksikkö saa yhteenvedon sitä koskevista vastauksista ja sanalliset vastaukset koosteena sekä kaikkien yksiköiden keskiarvotulokset. Tulokset toimitetaan myös Lasten ja nuorten lautakunnalle.

Jotta tulokset olisivat mahdollisimman luotettavia, on tärkeää, että saamme palautetta jokaisen kyselyn piirissä olevan lapsen osalta. Kyselyyn vastataan jokaisen lapsen osalta erikseen. Toivomme, että vastaus sisältäisi, mikäli mahdollista, molempien huoltajien näkemyksiä.

Pyydämme Teitä vastaamaan verkkokyselyyn viimeistään 25.2.2018

KIITOS PALAUTTEESTANNE!


LAPPEENRANNAN KAUPUNKI
Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Päivi Virkki
Varhaiskasvatusjohtaja