Palvelut
Valitse taso
Ajankohtaista
14.9.2016 13:42

Yhdessä Yrittäen hankkeen syksyiset kuulumiset

Yhdessä Yrittäen hankkeen syksyiset kuulumiset

Yhdessä yrittäen hankkeen lämmin syksy on käynnistynyt palvelutarpeiden ja toimintaympäristöjen kartoituksella sekä markkinointikampanjan ja tilausjärjestelmän suunnittelulla.

Palvelutarpeiden kartoitus aloitettiin jo kesällä yritysten ja yksityisten toimijoiden osalta. Tähän astisen kartoituksen perusteella tekemätöntä työtä löytyy ainakin siivous- ja kunnossapito puolelta sekä atk- ja toimistotyöstä. Sadasta haastatellusta yrityksestä 48 oli kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppanina hankkeessa. Kartoitustyötä täydennetään vielä kaupunkiyhtiöiden ja julkisen sektorin osalta.

Tällä hetkellä tehdään hartiavoimin työtä, jotta vuoden alusta päästään testaamaan 30 työllistettävän avulla uutta toimintamallia käytännössä. Vaihtoehtoja toimintaympäristöiksi on punnittu monelta kantilta. Tavoitteena on että loppuvuodesta pääsemme rekrytoimaan työllistettäviä yhdessä TE –palveluiden kanssa.

Kokeilun kohderyhmän saavuttamiseksi on suunniteltu markkinointikampanjaa, jonka avulla saataisiin lisää työntarjoajia mukaan kokeiluun. Lisäksi tilausjärjestelmä tekemättömän työn ja työntekijöiden saattamiseksi yhteen on myös työn alla ja sitä on tarkoitus ensin testata koekäyttäjillä.

Hanketyöhön kuuluu onnistumisia, epäonnistumisia, etenemistä ja odottelua, joten kaikki on ihan kohdallaan!

Aurinkoisia syyspäiviä! 


Lisätietoja:
Projektipäällikkö Julia Lindqvist,
puh. 040 704 9557
julia.lindqvist@lappeenranta.fi