Etusivu Asiointi ja yhteystiedotTietosuojaHenkilötietojen käsittely Lappeenrannan kaupungin joukkoliikenteeseen liittyvässä äänestyksessä ja arvonnassa

Henkilötietojen käsittely Lappeenrannan kaupungin joukkoliikenteeseen liittyvässä äänestyksessä ja arvonnassa

Kaupungin uudistuvalle paikallisliikenteelle määritellään uusi ilme sekä bussien uusi ulkoasu. Työryhmä on valinnut yleisöäänestykseen neljä värivaihtoehtoa, joista yleisö voi äänestää suosikkiaan. Äänestys on käynnissä 24.9.–20.10.2019

Äänestys toteutetaan verkossa sähköisen Questback-kyselytyökalun avulla. Äänestykseen voi osallistua myös asiakaspalvelukeskus Winkissä paperilomakkeen täyttämällä.

Pelkkään äänestykseen osallistuminen tapahtuu anonyymisti eikä siitä kerätä henkilötietoja.

Osallistujat voivat halutessaan osallistua äänestyksen ohessa myös arvontaan, johon osallistuakseen tulee antaa puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite.

Arvontaan osallistuvien antamia henkilötietoja käsittelee äänestyksestä vastaava, Lappeenrannan kaupungin henkilöstöstä koottu joukkoliikenteen työryhmä.

Tietoja käytetään vain arvonnan suorittamista ja palkinnon jakamista varten. Arvontaan osallistuvien antamia tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Äänestyksen päätyttyä ja arvonnan jälkeen arvonnan voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Arvontaan osallistuneiden antamat henkilötiedot poistetaan kyselytyökalun palvelusta ja henkilötietoja sisältävät paperiset vastauslomakkeet hävitetään.

Lappeenrannan kaupungin tietosuojavastaava:
Turvallisuuspäällikkö Ari-Pekka Meuronen.
Puhelin: 040 358 1443
Sähköposti: ari-pekka.meuronen@lappeenranta.fi


Winkki