Etusivu Asiointi ja yhteystiedotTietosuojaLappeenrannan kaupungin viestinnän asukastyytyväisyyskysely ja siihen liittyvä arvonta
Valitse taso

Lappeenrannan kaupungin viestinnän asukastyytyväisyyskysely ja siihen liittyvä arvonta

Lappeenrannan kaupungin viestinnän asukaskysely on avoinna 4.-30.11.2022. Kyselyllä mitataan asukkaiden tyytyväisyyttä kaupungin toteuttaman viestinnän osalta sekä kysytään kehitystoiveita. Kyselyyn voi osallistua sähköisesti verkossa sekä paperilomakkeella.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti eikä siitä kerätä henkilötietoja. Kyselyn ohessa on mahdollisuus osallistua halutessaan myös samalla arvontaan. Vastauksia ja arvontaa varten annettuja tietoja ei yhdistetä toisiinsa.

Kysely ja arvontaan osallistuminen toteutetaan sähköisesti kyselytyökalu Questbackilla.

Arvontaan osallistumiseksi osallistujan tulee ilmoittaa nimensä ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Arvontaan osallistumista varten ilmoitettuja henkilötietoja käsittelee Lappeenrannan kaupungin viestintäpäällikkö. Tietoja käytetään vain arvonnan suorittamista ja palkinnon jakamista varten. Arvontaan osallistuvien antamia tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Arvonnan jälkeen voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Voittaja voi noutaa palkintonsa asiakaspalvelukeskus Winkistä. Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Arvontaan osallistuneiden ilmoittamat yhteystiedot (niin sähköiset kuin paperilomakkeella toimitetut) poistetaan sen jälkeen, kun voittaja on noutanut palkintonsa ja arvontaprosessi on sitä myöten saatu päätökseensä.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Sami Soljansaari

Puh. 040 760 3082, sami.soljansaari@lappeenranta.fi