Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu vain kiireellistä hoitoa vaativille eläinten sairastapauksille. Krooniset ja ei kiireelliset potilaat hoidetaan virka-aikana. Päivystyksessä annetaan eläimille pääsääntöisesti ensiapuluonteista hoitoa. Eläinlääkäri arvioi puhelun perusteella potilaiden hoidon tarpeen ja kiireellisyysjärjestyksen.

Lappeenrannan seudun ympäristötoimen alueella on kerrallaan yksi päivystävä eläinlääkäri, joka hoitaa sekä suur- että pieneläinpotilaat. Suureläimet hoidetaan sairaskäynneillä, pieneläimet kulloinkin päivystysvuorossa olevan eläinlääkärin omalla vastaanotolla (Joutseno, Lappeenranta, Lemi, Luumäki). Pieneläimille ei tehdä kotikäyntejä.

Omistaja vastaa eläimen hoidon kustannuksista, maksu suoritetaan eläinlääkärille joko kortilla tai käteisellä. Päivystysaikana käyntimaksussa ja toimenpidepalkkioissa on 50-100 % korotus. Tämän lisäksi päivystysaikana Lappeenrannan pieneläinklinikan klinikkamaksu ( 7 e + mahdolliset laitemaksut) laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen kotiin lähetettävällä laskulla. Eläinlääkärillä on oikeus periä peruuttamatta jätetyistä tai käyntipäivänä perutuista ajanvarauksista taksan mukainen käyntimaksu.

Puhelinasiointi

Päivystävän eläinlääkärin puhelinnumero

Lappeenrannan seudun ympäristötoimen päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot.

Lisää tietoa
Puh. +358 60 017070

Liittyvät palvelut

Eläinsuojelu

Katso tiedot

Eläinlääkäripalvelut

Katso tiedot

Löytöeläinpalvelut

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut