Liikuntakaveri vammaiselle lapselle - Valtti -toiminta

Suomen Paralympiakomitean koordinoiman Valtti-ohjelman avulla pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville 6-23-vuotiaille lapsille ja nuorille liikuntaharrastus.

Lappeenrannassa Valtti-toiminta toteutetaan liikuntatoimen ja LAB-ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelujen yhteistyönä.

Valtti-toiminnassa henkilökohtainen ohjaaja eli Valtti toimii harrastuksen pariin saattajana. Valtti etsii ohjattavalleen liikuntakokeilumahdollisuuksia ja on mukana liikuntakerroilla tukena, kannustajana ja kaverina. Valtteina toimivat Motiivin fysioterapeuttiopiskelijat.

Haluatko oman Valtin?

Lappeenrannassa Valtti-toimintaan voi ilmoittautua ympäri vuoden. Lisätietoja asiointikanavien kautta, suoraan erityisliikunnanohjaajalta.

Valtti-koordinaattori valitsee lapselle tai nuorelle Valtin ohjaajaksi ja saattajaksi harrastuksen pariin. Valtti ottaa yhteyttä perheeseen ja selvittää harrastusmahdollisuuksia. Tapaamiskertoja voi olla 3-5. Valtti-toiminta toteutetaan pääsääntöisesti syys- ja kevätlukukausilla. Harrastuskokeilujen ajankohtaan vaikuttaa Motiivin opiskelijoiden harjoitteluiden ajankohdat.

Valtti -toiminta on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville 6-23-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Verkkoasiointi

Ilmoittautuminen Valtti -toimintaan

Ilmoittautuminen Valtti-toimintaan. Ilmoittautua voi ympäri vuoden

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

Erityisliikunnanohjaajan puhelinnumero

Erityisliikunnanohjaajan puhelinnumero tiedusteluja varten.

Lisää tietoa
Puh. +358 40 0157514

Liittyvät palvelut

Koulujen liikuntasalit

Katso tiedot

Kuntosalit

Katso tiedot

Liikuntatoiminnan avustukset

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut