Palvelut
Valitse taso
Kilometrikisa, pyöräilyn kuvituskuva. Oskari Nikkinen.

Kilometrikisa on päättynyt ja voittajat on arvottu

Pyöräilykampanjan suorituskortteja palautettiin 52kpl. Pyöräilykilometrejä kertyi yhteensä 9129km, sama matka on Lappeenrannasta Singaporeen.

Arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistujille!

Kilometrikisa

Hyvän mielen pyöräilykampanja 6.5.–2.6.2019

Kampanjan tavoite on innostaa asukkaita lisäämään arkipyöräilyä. Kaikki pyöräilymatkat lasketaan: työ- ja koulumatkat, kauppareissut ja vapaa-ajan pyöräily. Pyöräilykampanjaan voivat osallistua kaikenikäiset asukkaat.

Haasta perheesi, ystäväsi tai työkaverisi mukaan pyöräilemään ja nauttikaa liikunnan riemusta, joko yhdessä tai yksin. Kampanjan päätteeksi lasketaan kaikkien palautuneiden suorituskorttien kilometrit yhteen ja katsotaan miten kauas Lappeenranta pyöräilee. Pääsemmekö yhteisvoimin Pariisiin vai jopa New Yorkiin asti?

Pyöräilykampanjan suorituskorttien palauttaneiden kesken arvotaan pyöräilyaiheisia tuotepalkintoja. Voittajat julkaistaan tällä sivulla arvonnan jälkeen ja heille ilmoitetaan arvontavoitosta henkilökohtaisesti.

Näin osallistut!

1. Nouda uimahallien lippukassoilta, Joutsenohallista tai Sammonlahden palloiluhallista henkilökohtainen suorituskortti. Voit tulostaa kortin myös tältä sivulta kohdasta Osallistumismateriaalit

2. Hyppää pyörän selkään ja merkitse pyöräilymatkasi kampanjan ajalta korttiin kilometreinä.

3. Laske neljän viikon kilometrit yhteen ja merkitse tulos korttiin.

4. Palauta suorituskorttisi 3.6. mennessä uimahallien lippukassoille, Joutsenohalliin tai Sammonlahden palloiluhallin aulassa olevaan palautuslaatikkoon.