Palvelut
Valitse taso

Myö liikutaa! – Kesällä 2020

Tule mukaan liikkumaan kaupungin maksuttomaan kesäliikuntaan.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan korona-ajan Satavarma liikuttaja_logo 180x180.jpgvaikutukset. Seuraamme Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Suositeltu asiakasmäärä on 50 henkilöä kerrallaan. Huomioithan suositukset riskiryhmiin kuuluvien osallistumisesta, riittävät turvaetäisyydet ja sen, että sairaana ei voi osallistua.

Tule mukaan liikkumaan heinäkuussa:

Liikuntatoimen kesätyöntekijät, uusinajattelijat Julija ja Petrus järjestävät toimintaa kaikenikäisille viikoittain:
Vaihtelevassa ohjelmassa koko perheen peli-iltoja, nuorille (13-29 -vuotiaille) suunnattua POPUP toimintaa, ploggingia, porras- ja mäkitreenejä sekä MOBO -suunnistus ja geokätköily opastuksia.

Viikko-ohjelman näet alta kuvasta.
Tarkemmat ohjelmakuvaukset löytyvät www sivun lopusta kun rullaat alas.

  Viikkoohjelmat-4.png 


Puistojumppaa

Omat patjat mukaan. Sateella jumpat on peruttu. Jumpat ovat hypyttömiä ja helppoja. Jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaan. Maksuton. Tunnit heinäkuun ajan.


ma 10–11 Puistojumppa, Myllysaaren nurmialue.

ti 10–11 Puistojumppa, Lauritsalan urheilukenttä.
  
ke 15-16 Puistojumppa, Sammonlahden urheilukenttä.

ke 18–19 Puistojumppa, Myllysaaren nurmialue

  
puistojumppa.jpg
     

Kahvakuulatunteja, kiertoharjoittelua ja opastusta ulkokuntosaleille


Omat patjat ja kahvakuulat mukaan. Ulkokuntosaliryhmissä suositellaan hanskojen käyttöä. Sateella ohjaustunnit peruttu. Maksuton. Tunnit heinäkuun ajan.


ulkokuntosali.JPGti 15-15.45 Kahvakuula, Kirkkoherranlahden kenttä, hiekkakenttä Myllysaaren
parkkipaikan vieressä, Ainonkatu.

   
to 16.30-17.15 Kahvakuula,
Lauritsalan tenniskenttä.
Jatkuu Lauritsalan tenniskentällä

  

  

 


   

Lihashuoltoa

Omat patjat mukaan. Sateella ohjaustunnit peruttu. Maksuton. Tunti heinäkuun ajan.

To 10-10.45 Lihashuolto, Lauritsalan urheilukenttä


 luontokävely.JPG

 

 
 


Liikuntatoimen kesätyöntekijät järjestävät  heinäkuussa toimintaa kaiken ikäisille.

MOBO
on älypuhelimella toimiva suunnistussovellus. MOBO-suunnistus opastuksissa tutustutaan sovelluksen käyttöön, ja käydään kiertämässä helppo rata. Ohjaajan kanssa voi halutessaan kiertää yhden tai useamman rastin. Mukaan tarvitset oman älypuhelimen.

Geokätköily
on ulkoiluharrastus, jossa puhelimen avulla etsitään erilaisia kätköjä vaihtelevista maastoista. Geokätköily opastuksissa tutustutaan sovelluksen käyttöön ja käydään ohjaajien kanssa etsimässä muutama kätkö. Osallistujamäärästä riippuen liikutaan yhdessä tai kahdessa porukassa. Mukaan tarvitset oman älypuhelimen.

Plogging
tarkoittaa juoksemista ja samanaikaista luonnon siistimistä eli roskien keräämistä reitin varrelta. Tapahtumassa kierretään pieni lenkki, joko kävellen tai hölkäten ja samalla poimitaan matkan varrelta roskat talteen. Ploggingissa teet hyvää ympäristölle, samalla harjoittaen aerobista kuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa kyykkyjen, kumarrusten ja kurkotusten muodossa. Voit valita kuntotasosi mukaan pidemmän hölkkäreitin tai lyhyemmän kävelyreitin. Kesto 45-60 min. Mukaan tarvitset omat kertakäyttökäsineet. Roskapussit jaetaan paikan päällä.

Porrastreeni
Kaipaatko uusia ideoita portaisiin? Porrastreeni on monipuolinen ja tehokas harjoittelumuoto, joka vahvistaa aerobista kuntoa ja lisää alaraajojen voimaa. Tunnilla tehdään yhdessä alkulämmittely, työosuus ja loppuverryttely. Treenille voit osallistua kuntotasosta riippumatta.

Koko perheen peli-ilta
Peli-illassa pelataan koko perheenä erilaisia pallopelejä, esimerkiksi norsupalloa, jalkapalloa, ultimatea ja koppipalloa. Tervetuloa pelailemaan koko perheen voimin!

Nuorten POPup toiminta
Liikuntatoimi järjestää nuorille liikunnallista toimintaa siellä, missä nuoret ovat. Tarjolla on erilaisia välineitä, kuten palloja, mölkky ja frisbeitä. Toiminta tullaan toteuttamaan Lappeenrannan alueella.

Skeittikoulu.
Liikuntatoimi järjestää yhteistyössä Lappeenrannan Rullalautailijat ry:n kanssa POPUP skeittikoulun, jossa kuka tahansa voi tulla harjoittelemaan skeittauksen alkeita ja hiomaan omia taitoja seuraavalle tasolle. Opetus muokataan aina osallistujien tason ja toiveiden mukaan. Opetus on suunnattu 13-19-vuotiaille. Mukaan tarvitset skeittilaudan ja kypärän, lisäksi polvi- ja kyynärsuojia suositellaan. Osallistujat eivät ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

 

Muutokset mahdollisia.

Tiedustelut kesän ohjatusta toiminnasta
puh. 040 513 8140

Kesätyöntekijöiden ohjattuun toimintaan liittyvät asiat:
040 619 06 39 (Petrus Turunen ), 040 626 01 04 (Julija Chichaeva)

 

Liikuntaneuvonta 1 nettiin.jpg