Palvelut
Valitse taso

Kesäkausi käynnistyy 4.6.

Ohjauskausi 4.6. - 31.8.2018 (Juhannusaattona 22.6.) EI ole ohjattuja tunteja.

Mikä on SYKE sataan?

SYKE sataan on 13 - 19 -vuotiaille lappeenrantalaisille perustettu harrasteliikuntatarjotin. Tarjottimen sisältö koostuu jatkuvasti pyörivistä tunneista, johon pääset tutustumaan tarkemmin osiosta viikkokalenteri. 

Kaikki toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla milloin vain, eli myös kesken ohjauskauden. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni kohderyhmään kuuluva kokeilemaan erilaisia lajeja, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista!

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tämän nettisivun lisäksi Facebookissa: SYKE sataan ja Instagramissa: @sykesataan

Lappeenrannan liikuntatoimi ei vakuuta osallistujia!

Lisätietoja: Liikunnanohjaaja Marko Siltamies, p. 040 653 4888, marko.siltamies(at)lappeenranta.fi

(Logo: Eemeli Leponiemi)

Ajankohtaista:

                

Viikkokalenteri

Viikkokalenterin tunnit pyörivät koko toimintakauden ajan, poikkeuksena itsenäisyyspäivä, jolloin ei ole ohjattua toimintaa. Voit osallistua oman mielesi mukaan mille tahansa tarjolla olevista tunneista ja käydä tunneilla niin paljon kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksena ryhmäliikunta ja mailapelit. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, jonka jälkeen pääset harrastamaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa! Katso tarkemmat tiedot lajikohtaisesti. 

 • Beach volley

  Beach volley

  Maanantaisin klo 15-16, Myllysaaren beach volley -kentällä. "Tule paikalle, laitetaan pelit käyntiin ja pelataan." Sään mukainen pukeutuminen, mukaan kannattaa ottaa juomapullo.

 • Golf

  Golf

  Maanantaisin klo 17-18, Kahilanniementie 3, Kahilanniemen golfkentän harjoitusalueella (tapaaminen harjoitusalueella, eli tule rohkeasti hiekkatien päätyyn asti). Tunneilla käydään läpi erilaiset lyöntitekniikat ja tutustutaan lajissa käytettäviin varusteisiin. Omat mailat voi halutessaan ottaa mukaan, mutta paikan päältä löytyy myös lainamailat. 

  (Kuva: Oskari Nikkinen)

 • Kiipeily

  Kiipeily

  Tiistaisin 17.30-18.30 BoulderSaimaan tiloissa, Tuomikatu 26. "Laji on helppo aloittaa ja jokaisella tunnilla on mukana asiantunteva ohjaaja. Meillä pääset kokeilemaan seinäkiipeilyä köysivarmisteisesti, sekä boulderointia eli kiipeilyä matalammilla seinillä, ilman köysivarmistusta. Mukaan tarvitset t-paidan, verkkarit/shortsit ja juomapullon. Turvallisuusohjeet käydään läpi ennen jokaista kiipeilykertaa." Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan hyväksynnän kiipeillessään BoulderSaimaalla! Täytä sähköinen lupa tästä.

  (Kuva: BoulderSaimaa)

 • Pyöräily

  Pyöräily

  Ei tarjolla toistaiseksi.

 • Jalkapallo

  Jalkapallo

  Tauolla

  (Kuva: Oskari Nikkinen)

 • Kehonpainotreeni

  Kehonpainotreeni

  Torstaisin klo 16-17 Myllysaaren parkour-radalla. Tunnilla edetään helpoista ja hauskoista harjoitteista haastavampiin temppuihin ja taitoihin. Harjoittelusta saat hyvät perusteet monipuoliseen kehonhallintaan ja hauskaan temppuiluun. Lisäksi tunnilla voidaan hyödyntää tasapainoa haastavaa Slackline voimisteluliinaa. Sopii kaiken tasoisille.

Kurssit

(Kursseja ei tarjolla toistaiseksi)

Alta pääset tutustumaan tarjolla oleviin kursseihin! Kurssitoiminta poikkeaa viikkokalenterista siten, että sinun on ilmoittauduttava kursseille. Kurssikohtaiset ilmoittautumisohjeet löytyvät esittelytekstien perästä. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.