Palvelut
Valitse taso

Kesäkausi käynnistyy 4.6.

Ohjauskausi 4.6. - 31.8.2018 (Juhannusaattona 22.6.) EI ole ohjattuja tunteja.

Mikä on SYKE sataan?

SYKE sataan on 13 - 19 -vuotiaille lappeenrantalaisille perustettu harrasteliikuntatarjotin. Tarjottimen sisältö koostuu jatkuvasti pyörivistä tunneista, johon pääset tutustumaan tarkemmin osiosta viikkokalenteri. 

Kaikki toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla milloin vain, eli myös kesken ohjauskauden. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni kohderyhmään kuuluva kokeilemaan erilaisia lajeja, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista!

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tämän nettisivun lisäksi Facebookissa: SYKE sataan ja Instagramissa: @sykesataan

Lappeenrannan liikuntatoimi ei vakuuta osallistujia!

Lisätietoja: Liikunnanohjaaja Marko Siltamies, p. 040 653 4888, marko.siltamies(at)lappeenranta.fi

(Logo: Eemeli Leponiemi)

Ajankohtaista: 

Kesäohjelma julkaistu!

Keräämme nyt palautetta kevään lajeista. Vastaa kyselyyn tästä!

             

Viikkokalenteri

Viikkokalenterin tunnit pyörivät koko toimintakauden ajan, poikkeuksena itsenäisyyspäivä, jolloin ei ole ohjattua toimintaa. Voit osallistua oman mielesi mukaan mille tahansa tarjolla olevista tunneista ja käydä tunneilla niin paljon kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksena ryhmäliikunta ja mailapelit. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, jonka jälkeen pääset harrastamaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa! Katso tarkemmat tiedot lajikohtaisesti. 

 • Beach volley

  Beach volley

  Maanantaisin klo 15-16, Myllysaaren beach volley -kentällä. "Tule paikalle, laitetaan pelit käyntiin ja pelataan." Sään mukainen pukeutuminen, mukaan kannattaa ottaa juomapullo.

 • Golf

  Golf

  Maanantaisin klo 17-18, Kahilanniementie 3, Kahilanniemen golfkentän harjoitusalueella (tapaaminen harjoitusalueella, eli tule rohkeasti hiekkatien päätyyn asti). Tunneilla käydään läpi erilaiset lyöntitekniikat ja tutustutaan lajissa käytettäviin varusteisiin. Omat mailat voi halutessaan ottaa mukaan, mutta paikan päältä löytyy myös lainamailat. 

  (Kuva: Oskari Nikkinen)

 • Aamujumppa

  Aamujumppa

  Tiistaisin 10-11 Kimpisen kentällä, kokoontuminen kuvassa olevalle lähiliikuntapaikalle (Huom! 5.6. - 3.7.). Aamujumpalla laitetaan päivä käyntiin, pääset tutustumaan lähiliikuntapaikan laitteisiin, sekä Kimpisen ympäristöstä löytyviin liikuntamahdollisuuksiin. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan tuntien sisältöön!

  (Kuva: Lappeenrannan liikuntatoimi)

 • Kuntosali

  Kuntosali

  Tiistaisin 13-14 Lappeenrannan uimahallin kuntosali (Huom! 5.6. - 26.6.). Sisään uimahallin päädystä, kassalta saat lisäohjeet.

  Kuntosalimaailmaan pääset tutustumaan ohjaajien johdolla sujuvasti ja turvallisesti. Aikaisempaa salikokemusta ei tarvitse olla, mukaan sisäliikuntavarustus, myös kengät!

  (Kuva: Oskari Nikkinen)

 • Kiipeily

  Kiipeily

  Tiistaisin 17.30-18.30 BoulderSaimaan tiloissa, Tuomikatu 26. "Laji on helppo aloittaa ja jokaisella tunnilla on mukana asiantunteva ohjaaja. Meillä pääset kokeilemaan seinäkiipeilyä köysivarmisteisesti, sekä boulderointia eli kiipeilyä matalammilla seinillä, ilman köysivarmistusta. Mukaan tarvitset t-paidan, verkkarit/shortsit ja juomapullon. Turvallisuusohjeet käydään läpi ennen jokaista kiipeilykertaa." Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan hyväksynnän kiipeillessään BoulderSaimaalla! Täytä sähköinen lupa tästä.

  (Kuva: BoulderSaimaa)

 • Pyöräily

  Pyöräily

  Keskiviikkoisin klo 9.30-10.30, kokoontuminen Lauritsalan pumptrackilla Kuntokadun ja Asemakadun risteyksessä (Huom! 6.6. - 20.6.). Tunneilla tutustutaan maastopyöräilyyn ja erilaisiin taitoajoratoihin. Tarvitset polkupyörän ja juomapullon, pakollisena varusteena kypärä!
 • Puistojumppa

  Puistojumppa

  Keskiviikkosin 18-19 Myllysaaren nurmialueella (Huom! 6.6. - 1.8.). Tunneilla liikutaan monipuolisesti hyvän musiikin rytmittämänä, jokainen voi liikkua omalla tasollaan. Ota mukaan jumppapatja (tai vastaava alusta) ja juomapullo. Vesisateella jumpat on peruttu.

 • Pesäpallo

  Pesäpallo

  Torstaisin klo 11.30-12.30 Lappeenrannan vanhalla kentällä eli Vanhiksella (Huom! 7.6.-28.6.). Tunneilla pääset kokeilemaan erilaisia lyöntitekniikoita, mutta pääpaino on tietenkin pelaamisessa. Kannattaa pyytää kaverit mukaan, niin saadaan isommat pelit pelattua! Sään mukainen varustus, pelivälineet löytyvät kentältä!

 • Jalkapallo

  Jalkapallo

  Torstaisin 13.30-14.30 Ammattikoulun kentällä eli Amiksella. Lenkkarit tai nappikset, ei ole väliä. Tarkoitus on laittaa rennot pelit pystyyn, eli kannattaa kerätä kaverit kasaan ja lähteä pelaamaan, näin saadaan hyvät pelit aikaiseksi. Mukaan sään mukainen varustus, juomapullo on hyvä olla mukana.

  (Kuva: Oskari Nikkinen)

Kurssit

(Kursseja ei tarjolla toistaiseksi)

Alta pääset tutustumaan tarjolla oleviin kursseihin! Kurssitoiminta poikkeaa viikkokalenterista siten, että sinun on ilmoittauduttava kursseille. Kurssikohtaiset ilmoittautumisohjeet löytyvät esittelytekstien perästä. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.

Liitteet ja mainokset