Etusivu PalvelutNuorten palvelutEtsivä nuorisotyö
Valitse taso

Etsivä nuorisotyö korona-aikana

Lappeenrannan kaupunki on päättänyt toimenpiteistä, joiden avulla pyritään ehkäisemään koronavirusepidemian leviäminen ja säilyttämään nykyinen hyvä sairastuvuustilanne alueella. Linkki kaupungin tiedotteeseen on tässä.
 
Etsivät nuorisotyöntekijät työskentelevät etätyöpainoitteisesti ja ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 8:00-16:00. Asiakkaita kohdataan myös ajanvarauksella. Tapaamisissa käytetään maskeja, huolehditaan turvaväleistä ja muista hygieniohjeista.

 

Etsivä nuorisotyö - onnistutaan yhdessä

Me neuvomme, jos tulevaisuuden suunnitelmasi ovat epäselvät, olet vailla toimeentuloa, työtä tai opiskelupaikkaa, olet yksinäinen tai muuten vaan on suunta hakusessa. Tehdään yhdessä tavoitteita, jotka vievät kohti sinun haaveitasi, niin isoja kuin pieniäkin. Pääasia, ettet jää jumittamaan ja turhautumaan. Etsimme yhdessä ratkaisut, joilla pääset lähemmäs tavoitteitasi askel kerrallaan.

Yksin sinun ei todellakaan tarvitse kohtaamiasi ongelmia tai haasteita pyöritellä. Pääasia, ettet jää jumittamaan ja turhautumaan. Etsimme yhdessä ratkaisut, joilla pääset lähemmäs tavoitteitasi askel kerrallaan. Sparrataan ja löydetään yhdessä ne asiat, jotka sinua eniten motivoivat ja innostavat.

Hoidamme yhdessä myös hakemushässäkät, paperiviidakot ja raha-asioiden järjestelyt. Autamme kaikissa käytännön asioiden hoitamisessa byrokratian sokkeloissa ihan tulemalla mukaan virastoihin ja toimistoihin. Sinun ei tarvitse yksin pähkiä, että miten kaikki nyt oikein menikään ja mitä dokumentteja pitää mukana kantaa.

Kyseessä on sinun oma elämäsi, joten tehdään siitä sellainen, että sinulla on siinä hyvä olla – elää, opiskella ja tehdä töitä.

Henkilökunta

Minna Jäkkilä

Minna Jäkkilä

etsivä nuorisotyöntekijä
p. 040 680 5109 

Pertti Haiko

Pertti Haiko

etsivä nuorisotyöntekijä
Luumäki, Lappeenranta
p. 040 173 2783 

Anni Tahvanainen.jpg

Anni Tahvanainen

etsivä nuorisotyöntekijä
p. 040 680 5694 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Etsivän työn rekisteri

Nuorisolain 10 § mukaisesta etsivän nuorisotyön toimeenpanosta vastaavat

Lappeenrannan kaupunki Minna Jäkkilä, puh. 040 680 5109

Osoite: Lappeenrannan kaupunki, hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Minna Jäkkilä, Anni Swanin katu 7, PL 11, 53101 LAPPEENRANTA.

Luumäen kunta Pertti Haiko, puh. 040 173 2783 

Osoite: Lappeenrannan kaupunki, hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Luumäen etsivä nuorisotyöntekijä Pertti Haiko,
Anni Swanin katu 7, PL 11, 53101 LAPPEENRANTA

Etsivän nuorisotyön asiakasrekisteri

Yhteystiedot tallennetaan etsivän nuorisotyön asiakasrekisteriin, jonka rekisterin pitäjänä on Lappeenrannan kaupunki. Yhteystietoja käytetään etsivässä nuorisotyössä nuoren tavoittamiseksi. Työtä tehdään ensisijaisesti perustuen nuoren itsensä antamiin tietoihin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on nuoren ohjaaminen sellaisten palvelujen tai muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään, sekä pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saa rekisterin pitäjältä.

Ohjaamo Lappeenranta

Etsivä nuorisotyö on osa Ohjaamo Lappeenrannan toimintaa. Lisätietoa ohjaamosta tästä linkistä.