Etusivu PalvelutNuorten palvelutKulttuurinen nuorisotyöMatalan kynnyksen harrastustoiminta
Valitse taso

Matalan kynnyksen harrastustoiminta Lappeenrannassa


Syksyn 2018 aikana kokeiltiin myös taiteen perusopetuksen oppilaitosten järjestämiä TAIDE-kerhoja (kuvis-kässä-musiikki-sirkus/teatteri-tanssi-luonto) iltapäiväkerhotoiminnan yhteydessä. TAIDE -kerhojen rotaatio jatkuu 31.5.2021 saakka Lappeenrannan kaupungin strategiarahoituksella. Mukana hankkeessa ovat Lappeenrannan kuvataidekoulu, Lappeenrannan tanssiopisto, taidekoulu Estradi, Taito Etelä-Suomi, Lappeenrannan musiikkiopisto ja Sanna Leppänen. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lappeenrantalaiselle 1.-2.-luokkalaiselle mahdollisuus osallistua TAIDE -kerhoon iltapäiväkerhotoiminnan yhteydessä 6-7 viikon ajan.

Kevätkaudella 2019 TAIDE-kerhojen rotaatiossa ovat mukana Lauritsalan, Lönnrotin, Pontuksen, Voisalmen ja Skinnarilan koulut.

Lisäksi kouluilla voi osallistua monipuoliseen Opetushallituksen tukemaan kerhotoimintaan. Kerhotoiminnan tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen sekä antaa oppilaalle mahdollisuus muuhunkin kuin tavanomaiseen koulutyöhön turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Kerhoihin osallistuminen on oppilaalle vapaaehtoista. Ole rohkeasti yhteydessä koulusi kerhovastaavaan.

Matalan kynnyksen harrastustoiminnan koordinoinnista vastaa Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimen kulttuurisen nuorisotyön yksikön koordinaattori Mona Taipale, mona.taipale@lappeenranta.fi, p. 040 182 2083. Ollaan yhteydessä!

Muuta matalan kynnyksen harrastustoimintaa kaupungissamme: 

Matalan kynnyksen harrastustoimintaa tarjoaa kattavasti Lappeenrannassa Me-talo kauppakeskus Oprin toisessa kerroksessa, käy tutustumassa keskiviikoisin 10-17, perjantaisin 10-15 tarkemmat tiedot Täältä