Etusivu PalvelutNuorten palvelutKulttuurinen nuorisotyöMatalan kynnyksen harrastustoiminta
Palvelut
Valitse taso

Matalan kynnyksen harrastustoiminta Lappeenrannassa


Syksyn 2018 aikana kokeiltiin myös taiteen perusopetuksen oppilaitosten järjestämiä TAIDE-kerhoja (kuvis-kässä-musiikki-sirkus/teatteri-tanssi-luonto) iltapäiväkerhotoiminnan yhteydessä. TAIDE -kerhojen rotaatio jatkuu 31.5.2021 saakka Lappeenrannan kaupungin strategiarahoituksella. Mukana hankkeessa ovat Lappeenrannan kuvataidekoulu, Lappeenrannan tanssiopisto, taidekoulu Estradi, Taito Etelä-Suomi, Lappeenrannan musiikkiopisto ja Sanna Leppänen. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lappeenrantalaiselle 1.-2.-luokkalaiselle mahdollisuus osallistua TAIDE -kerhoon iltapäiväkerhotoiminnan yhteydessä 6-7 viikon ajan.

Kevätkaudella 2019 TAIDE-kerhojen rotaatiossa ovat mukana Lauritsalan, Lönnrotin, Pontuksen, Voisalmen ja Skinnarilan koulut.

Lisäksi kouluilla voi osallistua monipuoliseen Opetushallituksen tukemaan kerhotoimintaan. Kerhotoiminnan tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen sekä antaa oppilaalle mahdollisuus muuhunkin kuin tavanomaiseen koulutyöhön turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Kerhoihin osallistuminen on oppilaalle vapaaehtoista. Ole rohkeasti yhteydessä koulusi kerhovastaavaan.

Matalan kynnyksen harrastustoiminnan koordinoinnista vastaa Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimen kulttuurisen nuorisotyön yksikön koordinaattori Anu Koistinen, anu.koistinen@lappeenranta.fi, p. 040 182 2083. Ollaan yhteydessä!

Linkkejä

Lappeenrannan kuvataidekoulu

Lappeenrannan tanssiopisto

Taidekoulu Estradi

Taito Etelä-Suomi

Lappeenrannan musiikkopisto