Etusivu PalvelutNuorten palvelutNuorisotoimen tapahtumat

Nuorisotoimen tapahtumat

Sateenkaarinuorten illat

Iltoja pidetään kuukausittain ja ne ovat avoimia kaikille sateenkaarevista asioista kiinnostuneille ja kaikki ovat tervetulleita omana itsenään. Illoista saat juttuseuraa, tukea ja uusia ystäviä! Iltojen aikana jutellaan, pelataan, syödään ja muuta mukavaa nuorten toiveiden mukaan.

Tule sellaisena kuin olet!

Ohjaajana toimii Sanni Knuutinen
puh. 040 354 9786
IG @nuorisoohjaajasanni
Discord Ohjaaja Sanni#8739
Maanantaisin tapaamiset ovat monarilla klo 16-18. Torstaisin tapaamiset ovat nuorisotila Krissessä 18-20. Kevään aikana tapaamisia voidaan pitää myös ulkona toiveiden mukaan.

Kevään aikataulu:
Ma 11.4.2022
To 5.5.2022
Ma 23.5.2022
To 9.6.2022
Ma 20.6.2022
Päivät saattavat vaihtua, tiedot tältä sivulta ja ohjaajan somesta.

Kaamospuhallus

Kaamospuhallus on vuosittain syksyisin Lappeenrannan urheilutalolla järjestettävä noin 2500 nuorta kokoava päihteetön nuorisotapahtuma, missä syntyy elämyksiä ja kokemuksia piristämään mieltämme kaamoksen keskelle.
Kaamospuhallus

ZenoZero


ZenoZero on Joutsenossa järjestettävä nuorisotapahtuma, joka järjestettiin Joutsenon koulukeskuksessa tänä vuonna jo kolmatta kertaa peräkkäin. Nuorisotoimen, koulun, seurakunnan, ja MLL:n järjestämän tapahtuman pääkohderyhmä on 13-17 –vuotiaat. Nuoret tulevat paikalle hakemaan elämyksiä järjestöjen ja muiden toimijoiden elämyspisteistä ja kuuntelemaan musiikkia paikallisten artistien esittämänä. Tapahtuman perusidea on että järjestöt, yritykset, koulu, seurakunta ja nuorisotoimi sekä lukuisat vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret toteuttavat yhdessä nuorille ilmaisen, päihteettömän, elämyksellisen ja toimintaa täynnä olevan illan.

Lisätiedot: nuoriso-ohjaaja Sami Kolehmainen, puh. 0400 550 285, etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Nuori Kulttuuri


Valtakunnallisia Nuori Kulttuuri -katselmuksia järjestetään vuosittain vaihtuvien teemojen ympärillä. SOUNDS -musiikkitapahtumat, TEATRIS -teatteritapahtumat ja MOVES -tanssitapahtumat vaihtelevat vuorovuosina, tarjoten kulloisenkin taidelajin harrastajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan ja saamaan kehittävää asiantuntijapalautetta.

Etelä-Karjalan kuntien nuorisotoimet järjestävät aluetapahtumia, josta valitaan valtakunnalliseen tapahtumaan pääsevät esitykset. Lappeenrannan nuorisotoimi on vuosittain mukana tapahtumajärjestelyissä ja aluetapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla.