Etusivu PalvelutNuorten palvelutNuorisotoimen tapahtumat
Valitse taso

Nuorisotoimen tapahtumat

Kaamospuhallus

Kaamospuhallus on vuosittain syksyisin Lappeenrannan urheilutalolla järjestettävä noin 2500 nuorta kokoava päihteetön nuorisotapahtuma, missä syntyy elämyksiä ja kokemuksia piristämään mieltämme kaamoksen keskelle.
Kaamospuhallus

ZenoZero


ZenoZero on Joutsenossa järjestettävä nuorisotapahtuma, joka järjestettiin Joutsenon koulukeskuksessa tänä vuonna jo kolmatta kertaa peräkkäin. Nuorisotoimen, koulun, seurakunnan, ja MLL:n järjestämän tapahtuman pääkohderyhmä on 13-17 –vuotiaat. Nuoret tulevat paikalle hakemaan elämyksiä järjestöjen ja muiden toimijoiden elämyspisteistä ja kuuntelemaan musiikkia paikallisten artistien esittämänä. Tapahtuman perusidea on että järjestöt, yritykset, koulu, seurakunta ja nuorisotoimi sekä lukuisat vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret toteuttavat yhdessä nuorille ilmaisen, päihteettömän, elämyksellisen ja toimintaa täynnä olevan illan.

Lisätiedot: nuoriso-ohjaaja Sami Kolehmainen, puh. 0400 550 285, etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Nuori Kulttuuri


Valtakunnallisia Nuori Kulttuuri -katselmuksia järjestetään vuosittain vaihtuvien teemojen ympärillä. SOUNDS -musiikkitapahtumat, TEATRIS -teatteritapahtumat ja MOVES -tanssitapahtumat vaihtelevat vuorovuosina, tarjoten kulloisenkin taidelajin harrastajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan ja saamaan kehittävää asiantuntijapalautetta.

Etelä-Karjalan kuntien nuorisotoimet järjestävät aluetapahtumia, josta valitaan valtakunnalliseen tapahtumaan pääsevät esitykset. Lappeenrannan nuorisotoimi on vuosittain mukana tapahtumajärjestelyissä ja aluetapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla.