kaamos_esaimaa_kiitos.png

Kaamospuhallusta on tekemässä suuri joukko vapaaehtoisia ja järjestöjä. Haluamme kiittää seuraavia yrityksiä tapahtuman mahdollistamisesta.Kaakon_Viestinta_logo_rgb.png

logo_eekoo_web.png

Mikä Kaamospuhallus on?

Kaamospuhallus on alueen suurin maksuton nuortentapahtuma, jonne mahtuu vuonna 2018 urheilutalon remontista johtuen aavistuksen aiempaa rajallisempi määrä nuoria osallistujia.

Tapahtumassa on mukana iso joukko vapaaehtoisia ja järjestöjä. Vuonna 2018 Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 7.12. Pääesiintyjä on vuonna 2017 tuplaplatinaa myynyt Teflon Brothers. Muita esiintyjiä ovat mm. melankolista pop-rockia esittävä A&L Duo ja punk-orkesteri Rock-Criminals. Lisäksi mukana k-pop-tanssiryhmä SupernoVa, TwoStep Crew ja Markus Kiuru Slackline. Tapahtuman juontaa mediapersoona Tuija Pehkonen.

Kaamospuhalluksen järjestää Lappeenrannan nuorisotoimi.

Yhteystiedot

Tuottaja

Sami Kolehmainen
nuoriso-ohjaaja

puh. 0400 550 285
sami.kolehmainen @ lappeenranta.fi

 

Sosiaalinen media

FB-f-Logo__blue_100.png Kaamospuhallus 

 

600px-Instagram_logo_2016.svg.png @kaamospuhallus

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg

Miten pääsen mukaan ja mitä voin tarjota ohjelmaan?

Toimintaan pääset helposti mukaan, laita vain viestiä sivulta löytyviin yhteystietoihin, jossa kerrot ideastasi. Voiit olla toki yhteydessä myös muilla keinoin.

Kaamospuhallus järjestetään perjantaina 7.12.2018, klo 18-23. Ohjelmaehdotukset voivat osua tuolle aikavälille ja niiden pituus voi hyvin vaihdella.

graffiti.jpg

Ajankohtaista

Kaamospuhallus järjestettiin perjantaina 7.12.2018