Valitse taso

Ohjaamon ryhmät, harrastepajat, valmennus ja kierrätystori

Ohjaamon ryhmätoiminnat alkavat syyskuussa. Jos olet muuttanut, voit hakea Ohjaamon Kierrätystorilta  kodin pientavaraa, astioita, liinavaatteita maksutta.

Ryhmät ja harrastepajat eivät pääsääntöisesti vaadi ennakkoon ilmoittautumista ellei kyseisen ryhmän kuvauksessa toisin mainita.

Kaikki Ohjaamon ryhmät ja toiminnot ovat täysin maksuttomia osallistujalle. 

Lisätietoja meneillä olevista ryhmistä p. 0400 154 661.

Tule rohkeasti mukaan!

Ohjaamon kierrätystori

Puuttuuko kodistasi jotain olennaista?

Bändipaja 13-29-vuotiaille

Bändipaja  keskiviikkoisin kello 17-19  on suunnattu kaikille 13-29-vuotiaille yhdessä soittamisesta kiinnostuneille. Mukaan pääsee helposti ilman aikaisempaakin soittokokemusta, mutta myös pidempään treenanneille muusikoille löytyy tekemistä ja tilaisuuksia esitellä taitojaa. Ohjaajina toimivat Ossi Välimäki ja Onni Lappalainen. 

Graffitipaja 13-29-vuotiaille

Non-stop Graffitipaja on tiistaisin klo 16-18. Voit tulla mukaan milloin vaan. Pajassa on mahdollisuus piirtää sekä maalata graffiteja ulkona luvallisiin kohteisiin.

Soveltuu aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille, keskeistä oma ilmaisullinen vapaus. Ohjaajana toimii Timo Outinen.

Opiskelijoiden Ohjaamo

Kaipaatko vastapainoa opiskelulle sekä uusia tuttavuuksia? Ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille opiskelijoille.   

Opiskelijoiden Ohjaamo kokoontuu torstaisin kello 16-20 Monarilla Ohjaamon tiloissa. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista.