Valitse taso

LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN KESÄTYÖT

Lappeenrannan kaupunki työllisti kesällä 2019 yli 150 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätöitä oli tarjolla muun muassa kulttuurin, liikunnan,
nuorisotoimen, matkailun ja ympäristönhoidon tehtävissä.

 

Matkailuneuvoja, 24 paikkaa, hakuaika päättynyt

Työ on asiakaspalvelutyötä ja tehtäviin kuuluu lipunmyyntiä, laitevalvontaa, turistien opastusta ja välinevuokrausta sekä sosiaalisen median päivitystä. Tehtävään haetaan 16 vuotta täyttäneitä hyvän esiintymistaidon omaavia koululaisia ja opiskelijoita. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Museoapulainen, 10 paikkaa, hakuaika päättynyt

Työ on asiakaspalvelutyötyö ja siihen kuuluu mm. tilojen valvontaa, lipunmyyntiä, museokauppojen myyntityötä, sekä muuta asiakaspalvelua. Wolkoffin talomuseossa avoinnapitäjä vetää opastettuja kierroksia. Työ vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa ja etusijalla ovat museo- ja matkailualan opiskelijat. Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää.

Ulkoaluetyöntekijä, 46 paikkaa, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluu puistoalueiden istutustenhoitoa, ympäristön puhtaanapitoa ja puiden runkoversojen poistoa. Työtä tehdään Lappeenrannan kaupungin alueella sekä Joutsenon keskustan alueella. Työ on tarkoitettu16-18v koululaisille ja 18-20v opiskelijoille.

Lasten liikenne kaupungin valvojia, 4 paikkaa, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluu lasten ohjausta ja valvontaa sekä liikennekaupungin kasvillisuudenhoitoa ja alueen puhtaanapitoa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa sekä myös lauantaisin. Etusijalla ovat lasten parissa työskentelyyn suuntautuneet 20-25 vuotiaat nuoret.

Urheilukenttätyöntekijöitä, 14 paikkaa, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluu Lappeenrannan kaupungin ja Joutsenon alueiden urheilukenttien kunnossapito - ja puhtaanapitotehtävät. Tehtävät soveltuvat reippaille, ulkoilmassa työskentelystä nauttiville, säällä kuin säällä, vastuullisille 16-18 vuotiaille koululaisille.

Kesätyöleiri Asinsaaren leirikeskuksessa, 16 paikkaa, hakuaika 1.-26.4.2019 klo 15 saakka

Tehtäviin kuuluvat erilaiset siivous-ja kunnostustyöt leirikeskuksen alueella nuorisotyöntekijöiden opastuksella. Leirille järjestetään kuljetus. Työ on tarkoitettu 2003-2005 syntyneille koululaisille ja valinnat suoritetaan arpomalla.

Kaupunkityöpaja työntekijöitä, 20 paikkaa, hakuaika 1.−26.4.2019 klo 15 saakka

Kesätyöpajoissa tehdään erilaisia kunnostus ja siivoustöitä ympäri kaupunkia yhdessä nuorisotyöntekijöiden kanssa. Työ on tarkoitettu 2003-2005 syntyneille koululaisille ja valinnat suoritetaan arpomalla.

Apuohjaajia, 8 paikkaa, hakuaika 1.−26.4.2018. klo 15 saakka

Ohjaamon apuohjaajat järjestävät lapsille ohjelmaa Vapaudenaukiolla ja Rientolan nuorisotilalla sekä nuorisotoimen eri tilaisuuksissa. Apuohjaajiksi voivat hakea 2001-2005 syntyneet.

Metsäharjoittelija, 1 paikka, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluvat metsäsuunnitelmien päivitykset, ForestKIT- metsäohjelmiston käyttöönotossa avustaminen sekä hakkuiden ja metsänhoitotöiden valvonta. Metsäharjoittelija toimii metsätalouspäällikön ohjauksessa. Edellytyksenä on 18 vuoden ikä ja loppusuoralle vietyjä opintoja. Työ vaatii kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Mittausharjoittelija, 1 paikka, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluu rakennusvalvontamittauksia, kunnallisteknisiä mittaukset sekä kartastomittauksia. Työ on pääsääntöisesti maastotyötä, mutta tarvittaessa työ voi sisältää myös toimistotöitä. Etusijalla ovat 18 vuotta täyttäneet alan opiskelijat.

Kaupunkisuunnitteluharjoittelija, 3 paikka, hakuaika päättynyt

Tehtäviin kuuluu mm. kesäisen kaupungin valokuvaamista, asukashaastatteluja, kyselylomakkeiden laatimista, raporttien kirjoittamista ja kuvitusta. Tehtävään haetaan 15 vuotta täyttäneitä reippaita nuoria ja eduksi katsotaan valokuvauksen harrastaminen, sujuva kirjoitustaito ja kiinnostus arkkitehtuuriin.

Ohjaamo_Lappeenranta_rgb_1_netti_logo.jpg

Tarvitsetko apua ja tukea kesätyönhaussa? Ohjaamo auttaa!

Tule käymään tai ota yhteyttä:

Avoinna ma - to klo 12-16

Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta

puh. 0400 154 661

ohjaamo (at) lappeenranta.fi

Ohjaamon verkkosivut

Facebook

Instagramissa: ohjaamolappeenranta

 

Lisätietoja yleisesti kaupungin kesätyöhausta:

Työllisyyskoordinaattori
Salla Peltonen
puh. 040 652 8687, salla.peltonen(at)lappeenranta.fi