Etusivu PalvelutRakentaminen ja maankäyttöKaavoitusAjankohtaistaMeijän City - Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelma
Valitse taso

Meijän City - Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelma

Mukavaa, kun löysit Meijän Cityn nettisivuille!

Täällä voit tutustua Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelman (näin meidän kesken Meijän Cityn) laadintaan, siihen mitä on jo tapahtunut, missä mennään nyt ja mitä on tulossa.

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa keskusta-alueen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, joiden perusteella laaditaan ydinkeskustan ja satama-alueen kattava kehittämissuunnitelma, Meijän City. Tulevaisuudessa Meijän City muuttuu oikeaksi todellisuudeksi, kun sen tuloksia hyödynnetään muun muassa asemakaavoituksessa, katu- ja vihersuunnittelussa sekä erilaisten palveluiden kehittämisen tukena.

Meijän City kuuluu kaikille, minkä vuoksi sitä suunnitellaan ja tehdään yhdessä asukkaiden, yrittäjien ja kaupungin eri toimialojen kanssa eri ikä- ja käyttäjäryhmät huomioiden.

Tervetuloa kaupunkisuunnittelun matkaan kohti Meijän Cityä!

tervehtien.JPG

kaupsuunvaki.JPG

#meijäncitysiuta

 

Meijän Cityn kesäkysely 2020

Tänä kesänä tarkastelemme Meijän Cityä matkailun ja viihtymisen näkökulmasta: Missä sijaitsevat keskustan piilotetut jalokivet? Mikä paikka kaipaisi kohentamista? Mistä Lappeenranta tunnetaan?

Tavoitteena on saada näkemyksiä aiheesta lomamatkailijoiden ohessa myös paikallisilta asukkailta ja yrittäjiltä satunnaisia ohikulkijoita unohtamatta. Kesäkysely on avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Pääset vastaamaan kesäkyselyyn tästä linkistä https://app.maptionnaire.com/fi/9086/

Osallistu ja vaikuta!

 

Summer Survey 2020 for Meijän City development plan

This summer, we want to look at Meijän City (our city) from the perspective of tourism and entertainment: What attracts tourists in Lappeenranta? What is Lappeenranta known for? Should some places be highlighted better ? Which places would need improvement?

The aim is to get views and feedback not only from tourists but also from local residents and entrepreneurs, not forgetting the occasional passers-by. The summer survey is open from the end of June to the end of August.
You can answer the summer survey in English via this link: https://app.maptionnaire.com/fi/9099/

Get involved and make a difference!

Missä mennään nyt?

  • Erilaisten selvitysten laadinta
  • Aloitusvaiheen työpajoissa saadun palautteen kokoaminen ja analysointi

Seuraavat asukastilaisuudet ja työpajat pidetään, kun kehittämissuunnitelmasta on laadittu alustava luonnos.

Kaupunkisuunnittelu SOMEssa

Ajankohtaisia aiheita, näkökulmia ja uutisia julkaistaan myös Lappeenrannan kaupungin Facebook -sivuilla ja kaupunkisuunnittelun instagram -sivuilla

Yhteystiedot

Jos sinua askarruttaa jokin Meijän Cityyn liittyen, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä:

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, 040 653 0745

Kaavasuunnittelija Elina Moisio, 040 649 5001

Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, 040 663 7753

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Rakentaminen, maankäyttö ja kaavoitus