Etusivu PalvelutRakentaminen ja maankäyttöKaavoitusAjankohtaistaMeijän City - Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelma
Valitse taso

Lappeenrannan kaupunki kerää Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelman luonnokseen liittyviä kommentteja

Lappeenrannan kaupunki on avannut kaikille asukkaille tarkoitetun avoimen verkkokyselyn, jonka avulla on mahdollisuus antaa Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelmaan, eli Meijän Cityyn, liittyvää palautetta ja kehitysideoita. Verkkokyselyyn on mahdollista vastata Otakantaa -palvelussa 23.4.2021-12.5.2021 välisenä aikana.

Kehittämissuunnitelmasta on mahdollista antaa Otakantaa -palvelun lisäksi palautetta laittamalla sähköpostia osoitteeseen kaupunkisuunnittelu@lappeenranta.fi

Aineistoon pääset tutustumaan tämän sivun alalehden Luonnoskuuleminen sivulla.

Asukastilaisuudet

Asukastilaisuudet ovat nähtävillä kaupunkisuunnittelun etusivulla ja pääset liittymään niihin samalla sivulla olevista linkeistä.

Meijän City - Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelma

Mukavaa, kun löysit Meijän Cityn nettisivuille!

Täällä voit tutustua Lappeenrannan keskustan kehittämissuunnitelman (näin meidän kesken Meijän Cityn) laadintaan, siihen mitä on jo tapahtunut, missä mennään nyt ja mitä on tulossa.

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa keskusta-alueen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, joiden perusteella laaditaan ydinkeskustan ja satama-alueen kattava kehittämissuunnitelma, Meijän City. Tulevaisuudessa Meijän City muuttuu oikeaksi todellisuudeksi, kun sen tuloksia hyödynnetään muun muassa asemakaavoituksessa, katu- ja vihersuunnittelussa sekä erilaisten palveluiden kehittämisen tukena.

Meijän City kuuluu kaikille, minkä vuoksi sitä suunnitellaan ja tehdään yhdessä asukkaiden, yrittäjien ja kaupungin eri toimialojen kanssa eri ikä- ja käyttäjäryhmät huomioiden.

Tervetuloa kaupunkisuunnittelun matkaan kohti Meijän Cityä!

tervehtien.JPG

kaupsuunvaki.JPG

#meijäncitysiuta

 

Missä mennään nyt?

Kaupunkisuunnittelussa työn alla on tällä hetkellä:

  • Luonnoskuuleminen 23.4. - 12.5.2021.

Kaupunkisuunnittelu SOMEssa

Ajankohtaisia aiheita, näkökulmia ja uutisia julkaistaan myös Lappeenrannan kaupungin Facebook -sivuilla ja kaupunkisuunnittelun instagram -sivuilla

Yhteystiedot

Jos sinua askarruttaa jokin Meijän Cityyn liittyen, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä:

Kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä, 040 653 0745

Kaavasuunnittelija Elina Moisio, 040 649 5001

Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, 040 663 7753

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Rakentaminen, maankäyttö ja kaavoitus