Valitse taso

Osallistu ja vaikuta Suur-Sammonlahden kehittymiseen! 

Autio katunäkymä. Taustalla 3-kerroksisia kerrostaloja ja autoja kadun varteen pysäköityinä. 

Kukin suursammonlahtelainen on omalta osaltaan asuinalueensa kokemusasiantuntija. Tämän vuoksi haluamme kuulla mahdollisimman monia eri käyttäjäryhmiä lapsista vanhuksiin ja yrittäjistä yhdistyksiin, sillä jokainen näkee ja kokee asuinympäristönsä omalla tavallaan. 

Sammontalo - Meijän yhteinen -lähiökehittämishankkeeseen liittyen järjestetään erilaisia asukastilaisuuksia, työpajoja ja verkkokyselyitä hankkeen edetessä. Näissä tilaisuuksissa Siulla on mahdollisuus saada oma äänesi kuuluville, ja voit vaikuttaa osaltasi Lappeenrannan länsialueen tulevaisuuden näkymiin. 

Tältä sivulta löydät tietoa työpajojen, kyselyjen ja muiden tapahtumien ajankohdista. Pysy kuulolla, niin pääset osallistumaan Sammonlahden suuralueen kehittämiseen!

Tervetuloa mukaan!

Osallisuus ja yhteiskehittämisen eri menetelmät ovat keskeinen teema läpi hankkeen, ja osa toimenpiteistä luodaan ja muokataan vasta prosessin aikana osallisten näkökulma ja tarpeet huomioiden. Tavoitteena on edetä suunnittelusta toimenpiteiden konkreettiseen toteutukseen ja sitouttaa myös asukkaat - erityisesti nuoret ja maahanmuuttajataustaiset asukkaat mukaan toimintaan. 

Tulevat asukastilaisuudet

Pidetyt asukastilaisuudet 

7.6.2021 Asukastilaisuudessa esiteltiin Sammontalon alustavaa asemakaavaluonnosta sekä lähiöhankkeen lähtötietokyselyn tuloksia.

Kyselyt 

 

Esteettömyyskysely, kyselyyn pääset tästä. Kyselyyn voi vastata 13.8.2022 asti.

Menneet kyselyt

Äänestä suosikkiaiheita alueelle toteuttaviin taideteoksiin! Äänestys päättyi 12.6.2022.

Lähtötietokysely joulukuu 2020-helmikuu 2021

Lisätietoja osallisuudesta

Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, 040 663 7753