Valitse taso
 • Bändi-illat

  Bändi-illat

  Kesällä satamatorin bändi-illoissa 13.6. ja 21.8. esiintyy lukuisia Etelä-Karjalan aktiivisia artisteja. Lappeenranta ja muu Karjala on perinteisesti ollut metallimusiikin tyyssija, joten luontevasti myös bändi-illoissa on tarjolla runsaasti tukanpyöritystä. Sekaan mahtuu kuitenkin myös kevyempää rockia sekä pop-musiikkia.

  Suurin osa artisteista on kotoisin Lappeenrannasta, Joutsenosta tai Imatralta. On mahtavaa nähdä kuinka runsaasti taidokkaita ja monipuolisia artisteja löytyy ihan omasta kylästä. Aina ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi maailmanluokan starojen kukkoilusta Hartwall-areenalla, vaan korkeaa laatua tarjoillaan jo Lappeenrannan Satamatorilla. Todennäköisesti löydät bändi-illoista itsellesi jopa uusia näkökulmia musiikkimakuusi. Yleensä juuri tuoreemmat aktit ovat eniten tuomassa maailman musiikkitarjontaan uusia tuulia.

  Bändi-ilta 13.6 ohjelma-aikataulu:

  klo 18:00 - Lowlife Hero

  klo 19:00 - Royal Gallery

  klo 20:00 - The Rivet

  klo 21:00 - Satutin

  Bändi-illan 21.8. esiintyjät ja aikataulu julkistetaan myöhemmin.

 • Satutin

  Satutin

  Satutin on raikasta ilopoppia soittava Lappeenrantalaislähtöinen naisartisti, Satu Hovi. Kokoonpanoon kuuluu myös kosketinsoittaja Piia Kontunen sekä kitaristi Lasse Jaako. Jaako säveltää, sanoittaa sekä tuottaa suurimmaksi osaksi Satuttimen kappaleet. Satutin on tullut tutuksi aikanaan Dizzy-nimisen bändin solistina. Viime vuonna julkaistut omakustanne sinkut, Koko illan ja Ei Rakkauslauluja keräsi paljon huomiota myös eri radioissa.
  Satutin on keikkaillut pääosin Helsingissä ja viime kesänä kokoonpano nähtiin myös Satamatorin lavalla bändi-illassa.

  Tällä hetkellä Satutin keskittyy uuden musiikin tekemiseen ja Lappeenrannan keikka onkin yksi harvoista mahdollisuuksista nähdä Satutin livenä tänä kesänä!


 • The Rivet

  The Rivet

  The Rivet on nelijäseninen rokkibändi Lappeenrannasta, perustettu 2015. The Rivet soittaa sähäkkää punkrock/hardrock musiikkia vilpittömällä
  ilolla ja energialla! Kaikki bändin jäsenet ovat Lappeenrannasta kotoisin.
  Bändi kuvailee heidän musiikkia Korkeajännityksestä lainatulla lauseella:
  "Iskee kuin miljoona volttia"

  Alkuvuodesta bändi julkaisi "Restless Generation" albuminsa jonka vastaanotto on ollut hyvää. Uutta musiikkiakin on jo suunnitteilla lähitulevaisuudessa


 • Royal Gallery

  Royal Gallery

  Royal Gallery on Etelä-Karjalan sydämmessä Lappeenrannassa vuonna 2016 syntynyt Bändi, jonka musiikkigenreä on haastavaa rajata ja näin ollen ulosanti on energistä Hard Rockia Heavy vivahteella. Royal Gallery on julkaissut tähän mennessä 8 kappaletta EP:n ja sinkkujen muodossa ja 7.7.2018 julkaistaan uusi EP -Pictures Of Insanity- joka tuo myös muutoksen tuulia tullessaan.
  Bändin periaatteina on pitää hauskaa lavalla ja välittää se hauskuus myös kuuntelijoille, ja tämän lisäksi arvoihin kuuluu kanssa ihmisten huomiointi ja pyrkimys tulla kaikkien kanssa toimeen, joten meidän keikoille voit tulla sellaisena kuin olet! Pyrimme aika-ajoin myös järjestämään pienimuotoisia hyväntekeväisyystempauksia ja yllätyskeikkoja.
 • Lowlife Hero

  Lowlife Hero

  Lowlife Hero on vuonna 2013 perustettu skatepunk-trio. Perustamisen jälkeen bändi tehnyt noin 40 keikkaa ja käynyt myös muualla euroopassa soittamassa.
  Bändin kappaleet ovat nopeita ja melodisia. Vaikutteet tulevatkin pääosin 90-luvun skatepunkista sekä melodisesta hardcoresta. Helmikuussa 2017 yhtye nauhoitti split-julkaisun Hämeenlinnalaisen Wedgie:n kanssa ja se julkaistiin Fast Decade Records:n toimesta monissa digitaalisissa musiikin suoratoistopalveluissa ja fyysisenä painoksena.