Etusivu PalvelutTapahtumatKesäkonsertitKesäkonserttien avajaiset
Valitse taso

Kesäkonserttien avajaiset 2018

Perinteiset lasten kadunmaalaustalkoot

Sunnuntaina 3.6 klo 12–15 saavat lapset taas pistää perinteisesti pensselit maaliin Satamatorin maalausympyrässä. Maalaustapahtumaan kannattaa varautua sopivalla vaatetuksella, pensselillä ja parilla tyhjällä purkilla. Maaleja jakavat Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran taiteilijat.

Kesäkonserttien avajaiset Satamatorilla

Lappeenranta Big Band avaa kesäkonserttikauden satamatorin lavalla sunnuntaina 3.6 klo 12–19. Jo vuodesta 1954 toiminut palkittu orkesteri aloittaa koko päivän kestävät juhlallisuudet, joiden aikana lavalla nähdään myös Laulava Sydän, Marina Nemtsova, TwoStep -tanssistudio, EEVA ja Kaukaan Laulumiehet. Avajaiskonsertin kruunaa MC Oge vierailijanaan Daniel.

Ohjelma:

klo 12:00 - Lappeenranta Big Band

klo 13:00 - Laulava Sydän

klo 14:00 - Marina Nemtsova

klo 15:00 - TwoStep tanssistudio

klo 16:00 - EEVA

klo 17:00 - Kaukaan Laulumiehet

klo 18:00 - MC OGE feat. Daniel

 • Lappeenranta Big Band

  Lappeenranta Big Band

  Lappeenranta Big Band esiintyy parhaimmillaan 50 kertaa vuodessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nykyisin keikkatahti on vakiintunut 10–20 välille vuodessa. Solistivieraina vuosien varrella on nähty lukuisa joukko eri musiikkityylejä edustavia viihdemusiikin ammattilaisia. Lappeenranta Big Band on sijoittunut Suomen Big Band -mestaruuskilpailuissa kolmesti ensimmäiseksi, sekä toiseksi ja kolmanneksi lukuisia kertoja.

  Lappeenranta Big Bandin ohjelmisto koostuu hyvällä maulla valituista kappaleista käsittäen vaativankin tanssiyleisön toiveet täyttäviä valsseja, tangoja, foxeja ja latinalaisrytmejä.


 • Laulava Sydän

  Laulava Sydän

  Laulava Sydän on vuonna 2007 perustettu orkesteri Imatralta. Sitä ennen yhtye toimi mm. Nimellä "Onnen kulkurit" Yhtye keikkailee pääosin Etelä-Karjalassa mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.
  Musiikki on vahvasti iskelmä- ja rautalankapainotteista. Ohjelmistoon kuuluu mm. seuraavien artistien kappaleita: Agents, Elvis Presley, Reijo Taipale, Kari Tapio, Reino Helismaa, Tapio Rautavaara, Johanna Pakonen ja Paula Koivuniemi, Frank Sinatra, Gary Moore, Hurriganes. Ja paljon muita.
 • Marina Nemtsova

  Marina Nemtsova

  Marina Nemtsova on 26-vuotias venäjältä suomeen muuttanut tuleva laulaja tähti. Marina Nemtsova tulee esittämään tulevan kesäkonserttikauden aikana covereita genreinä: Pop ja RnB.
 • TwoStep tanssistudio

  TwoStep tanssistudio

  TwoStep tanssistudio on kaikenikäisten tanssijoiden tanssikoulu, jossa saat harrastaa laadukkaasti ammattiopettajien opetuksessa, mutta rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Tanssilajeja löytyy baletista breikkiin ja ikäryhmiä vauvasta vaariin.

  Lue lisää nettisivulta www.twostep.fi. Sivulta löydät tietoa eri tanssilajeista, opettajistamme ja pääset helposti ilmoittautumaan mukaan ensi lukuvuodelle.
 • EEVA

  EEVA

  Eeva on Lappeenrantalainen suomenkielistä metallia säveltävä, soittava ja esittävä yhtye. Perustettu 2006. Kokoonpano runttaa nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2011. Juuriaan Lappeenrannassa ja Taipalsaarella uittanut yhtye takoo aktiivisesti omanlaistaan metallimusiikkia. Jäsenistö on vielä toistaiseksi nuorta ja rappeuman paremmalla puolella, mutta kunnianhimoisesti tykyttävä sydän pitää huolen ettei ryhmän matka tyssää liian aikaisin. Eeva on oma luonnollinen itsensä – aivan niinkuin kuuluukin.

  Eevan musiikkityyli on melodisen metallin ja thrashin välimaastossa paahtava suomenkielinen metalli.
  Vuodesta 2011 keikkailleen Lappeenrantalais-yhtyeen perjaatteisiin kuuluu paikallisen kulttuurin tukeminen ja siihen osallistuminen.


 • Kaukaan Laulumiehet

  Kaukaan Laulumiehet

  Kaukaan Laulumiehet on 70- vuotias mieskuoro Lappeenrannasta. Jäsenmäärä on noin 40 laulajaa. Kuoronjohtajana toimii Antti Taipale. 
  Yhteystiedot: pertti.lallo@quicknet.inet.fi
 • MC OGE ja Daniel

  MC OGE ja Daniel

  MC OGE on energistä kristillistä tekevä artistilupaus. Lappeenrannassa vaikuttavalle nuorukaiselle ikää on karttunut vasta 18 vuotta. MC OGE on tehnyt vuoden sisällä yli 200 keikkaa, ja ehtinyt silti pelata salibandya huipputasolla ja käydä lukiota. Hänen ensijulkaisunsa: Valmiina on kerännyt yli 100 000 kuuntelukertaa suoratoistopalvelu Spotifyssa. Kappale nousi myös Spotifyssa sijalle 4 koko Suomen nopeiten leviävien kappaleiden listalla.

  MC OGE on nähty myös Maata Näkyvissä -Festareiden päälavalla, jonne hän pääsi voitettuaan Open Stage -kilpailun. Hänen ympärillä on laaja taustajoukko: Riksa (tuplaaja), Jone (feattaaja), Onza (Rummut) ja DJ Ella. MC OGE:n uusin kiinnitys on tanssiryhmä, jota tullaan näkemään kesän keikoilla.