Etusivu PalvelutTapahtumatKesäkonsertitKesäkonserttien esiintyjät
Palvelut
Valitse taso

Kesäkonserttien esiintyjät

Kesäkonserttien sarja 5.6. alkaen satamatorilla, Marianaukiolla ja Joutsenon torilla esiintyvät ryhmät.

 - Satamatorilla ti, to ja la klo 18-19

 - Marianaukiolla la klo 10-11

 - Joutsenon torilla to klo 11-12

Katso tästä tarkat ajankohdat esiintyjineen!

Bändi-iltojen esiintyjät ovat nähtävissä:  Bändi-illat

Ratsuväen perinnesoittokunta

Orkesteri esiintyy perinteisessä ratsuväen asussa vuosimallia 1922, joka tunnetaan myös nimellä luurankotakki ja hurmahousut. Soittokuntaa johtaa lappeenrantalainen Antti Hirvikallio, joka toimii myös Ratsuväen Perinnesoittokunta ry:n puheenjohtajana.

HappyDays

Yhtye esittää vauhdikkaampaa ja rauhallisempaa musiikkia, joka on kuin onnen päivien ohjelmasta.

Karjalan Harmonikkaorkesteri

Laulusolisteina toimivat Jonna Kuivalainen ja Jari Hulkkonen. Orkesterin johtajana toimii Pasi Suikkanen, joka sijoittui Kultaisessa Harmonikassa vuonna 1994 toiseksi.

Carpe Diem

Carpe Diem on lappeenrantalainen tasokas viihdekuoro, jolla on aina hyvä meininki. Kuoro koostuu kaikenikäisistä naisista ja miehistä, jotka nauttivat viihdemusiikin rytmeistä ja sävelistä.

Karjalan Laulu-Veikot

Lappeenrantalainen mieskuoro Karjalan Laulu–Veikot on Etelä Karjalan vanhin toiminnassa oleva kuoro.
Miesvahvuus on nykyisin reilut kolmekymmentä laulajaa.

Lappeenrannan Naislaulajat

Lappeenrannan naislaulajat ovat iloisia, hauskoja ja kauniita! Laulamme usein, paljon ja joskus hyvin!
Kuoro on jo vanha ja perinteikäs, yli 60 vuotta. Suurin osa laulajistakin on jo miellyttävässä keski-iässä ja isosiskojen pienryhmäläiset jo napakassa eläkeiässä.

Jazz Memorial Band

Jazz Memorial Band keskittyy nimensä mukaisesti vähän vanhempaan musiikkiin. Ohjelmisto muodostuu jazzstandardeista, jazziskelmistä ja gospelmusiikista, jotka kaikki on sovittanut orkesterin jäsen Jorma K Mattila. Orkesteri on kahdeksan miehinen; neljä puhaltajaa ja neljän hengen rytmiryhmä. Lisäksi on laulusolistina paremminkin klassisesta kuorosta tuttu Aira Kietäväinen. Rumpujen takana häärii ikiaikainen jazzsielu Matti J Kuronen. Musiikille antaa oman värinsä puhallinsektio laajalla soitinvalikoimalla.

Lappeenranta Big Band

Lappeenranta Big Band esiintyy parhaimmillaan 50 kertaa vuodessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nykyisin keikkatahti on vakiintunut 10–20 välille vuodessa. Solistivieraina vuosien varrella on nähty lukuisa joukko eri musiikkityylejä edustavia viihdemusiikin ammattilaisia. Lappeenranta Big Band on sijoittunut Suomen Big Band -mestaruuskilpailuissa kolmesti ensimmäiseksi, sekä toiseksi ja kolmanneksi lukuisia kertoja.

Lappeenranta Big Bandin ohjelmisto koostuu hyvällä maulla valituista kappaleista käsittäen vaativankin tanssiyleisön toiveet täyttäviä valsseja, tangoja, foxeja ja latinalaisrytmejä


Lappeenrannan Harmonikkakerho

Jäseniä kerhossa on nykyisellään keskimäärin 30. Yhdistystoiminta käsittää säännöllisten harjoitusten lisäksi esiintymisiä eri kokoonpanoissa. Kerho konsertoi kesäkonserttien sekä tanssisoittojen muodossa ympäri vuoden. Ohjelmisto sisältää pääosin harmonikoille sovitettua vanhempaa sekä uudempaa musiikkia.

EEVA

Eeva on Lappeenrantalainen suomenkielistä metallia säveltävä, soittava ja esittävä yhtye. Perustettu 2006. Kokoonpano runttaa nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2011. Juuriaan Lappeenrannassa ja Taipalsaarella uittanut yhtye takoo aktiivisesti omanlaistaan metallimusiikkia.

Montolan Puhallinorkesteri

Montolan puhallinorkesterissa soittaa nykyisin vakituisesti runsaat 20 soittajaa. Orkesterin ohjelmisto sisältää klassista sinfonista puhallinmusiikkia sekä viihde- ja tanssimusiikkia.

Potero Orkesteri

Orkesterin juuret ovat “Satunnaisten soittajien” sotaveteraanien virkistystoiminnassa. Orkesteri jatkaa yhteistoimintaa sotaveteraanien parissa, mutta keikkoja on eniten nykyisin vapaaehtoistyön palvelukodeissa yms. Orkesteri toimii myös Etelä-Karjalan Wiipuri– seuran kotiorkesterina.

Jonni Takala & Jamifox

Jonni Takala & Jamifox on lappeenrantalainen bändi, jonka ominta alaa ovat kotimainen tanssi-, iskelmä ja rautalankamusiikki. Jamifox on perustettu vuonna 1998.
Bändin laulajana toimii Jonni Takala, jolla on vankka kokemus musiikin saralta. Jamifox-bändin rummuissa soittaa Reijo Kurvinen. Kosketinsoittimia
ja haitaria soittaa Mika Hiltunen ja kitaraa/bassoa Jari Hakuli.


Trubaduuri Taisto Pulkkinen

Trubaduuri Taisto Pulkkinen on yhden miehen show! Pulkkisen ohjelmisto koostuu pääosin kaikille tutusta musiikista.

Retro-Band

Retro-band on hakenut raaka-aineet musiikilliseen keitokseensa niin kevyen musiikin klassikoista kuin tuoreemmista aineksista. Uudempikin kappale voi Retro-bandin käsittelyn jälkeen kuulostaa erilaiselta, jopa hieman Vintage-henkiseltä.
Kattauksessa on sekä kotimaisia, että ulkomaisia kappaleita, hieman eksoottisia Bossa Novan sävyjä Latinalaisesta Amerikasta, juurevaa musiikkia Pohjois-Amerikasta, uutta ja vanhaa sekoitettuna vivahteikkaaksi kokonaisuudeksi.

Metsien Elvikset

Metsien Elvikset ovat vuoden 1995 tilanteen siivittämänä syntynyt Etelä-Karjalainen orkesteri. Tuolloisesta kokoonpanosta kitaristit ovat niin sanotusti alkuperäisjäseniä. Kokoonpano on ollut 20 vuotta kasassa ja soittajien yhteisikä kolmisen sataa vuotta. Metsien Elvikset soittaa muun muassa häissä, toreilla ja kapakoissa. Ohjelmistoon kuuluu musiikkia laidasta laitaan.

Trio Tumma Yö

 Kosketinsoittaja on Timo Heinonen, joka on soittanut monia vuosia eri kokoonpanoissa. Uusi kitaransoittaja on Jukka Rajala ja hän on soitellut myös vuosia eri koostumuksissa. Laulaja Joel Rautio on samoin laulanut jo vuosia. Trio Tumma Yö soittaa tanssittavaa musiikkia eli iskelmää laidasta laitaan.

 

 

 

 

Harry Kiianen Band

Harry Kiianen Band koostuu lappeenrantalaisista pitkänlinjan muusikoista. Ohjelmisto koostuu räväkästä 1960–70 luvun rokista esimerkkeinä Neil Young, Rolling Stones, Status Quo ja Free.

Charminiekat

Charminiekat on 2016 loppuvuodesta perustettu vanhempaa tanssimusiikkia esittävä yhtye. Orkesterin soittajilla on vuosien kokemus tanssimusiikista erilaisissa kokoonpanoissa. Yhtyeen jäsenet: Olli Lehtolainen: Laulu/Klarinetti. Ilpo Lavonen: Harmonikka/ Kitara. Olli Veikkanen: Basso/ Laulu. Tapio Virkki: Rummut.
Yhteystiedot: eino.lehtolainen@gmail.com

 

 


Lauritsalan Eläkkeensaajien Kuoro

Lauritsalan Eläkkeensaajien Sekakuoro on aloittanut stemmoissa laulamisen noin vuoden 1990 paikkeilla. Vuotuisia esiintymisiä pidetään Palvelu- ja Vanhustentaloissa, sekä torikonserteissa. Kuoro esiintyy myös seurakunnan eri tilaisuuksissa. 

Lenny-yhtye

Uunituore Lappeenrantalaisyhtye Lenny, eli lupaavien entisten nuorten nykyinen yhtye soittaa musiikkia laidasta laitaan, kansanmusiikkihenkisin sovituksin.
Matka voi viedä tanssimusiikista progen kautta jatsiin, tai jonnekin ihan muualle.

TwoStep

TwoStep tanssistudio on kaikenikäisten tanssijoiden tanssikoulu, jossa saat harrastaa laadukkaasti ammattiopettajien opetuksessa, mutta rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. Tanssilajeja löytyy baletista breikkiin ja ikäryhmiä vauvasta vaariin.

Lue lisää nettisivulta www.twostep.fi. Sivulta löydät tietoa eri tanssilajeista, opettajistamme ja pääset helposti ilmoittautumaan mukaan ensi lukuvuodelle.

Saimaan Harpistit

Saimaan Harpistit on Lappeenrannassa toimiva, huuliharpun soittoa harrastava ryhmä. Harpistien soittoa voi kuulla ympäri vuoden eri tilaisuuksissa Lappeenrannassa ja lähiympäristössä. Ohjelmisto on monipuolista iskelmä-, viihde- ja elokuvamusiikkia. Kokoonpanoon kuuluu 12 huuliharpun soittajaa ja neljän henkilön komppiryhmä.

Lappeenrannan Karjalakuoro

Lappeenrannan Karjalakuoro esittää karjalaisia lauluja sekä kansanlauluja. Kuoron tarkoituksena on ylläpitää kuorolaulun ja erityisesti karjalaisen musiikin harrastusta. Kuorossa laulaa nykyisin noin 25 jäsentä.

 


Tanssiorkesteri Saimaa

Tanssiorkesteri Saimaa soittaa tanssittavaa musiikkia laidasta laitaan rautaisella ammattitaidolla. Se on tällä kokoonpanolla toiminut vuodesta 1999. Orkesteri esiintyy yksityistilaisuuksissa kuten häissä, pikkujouluissa jne.

Puhallinorkesteri Pyörre

Puhallinorkesteri Pyörre on perustettu 1902 nimellä Lappeenrannan työväenyhdistyksen soittokunta. Orkesteri on saanut nimensä pitkäaikaisen kapellimestarin, Toivo Pyörteen mukaan.Ohjelmisto painottuu etupäässä koti- ja ulkomaiseen viihdemusiikkiin sekä kevyeen musiikkiin. Toki mukana on edelleen marssimusiikkia sekä klassista musiikkia.

 

Kaukaan Laulumiehet

Kaukaan Laulumiehet on 70- vuotias mieskuoro Lappeenrannasta. Jäsenmäärä on noin 45 laulajaa.

Laulava sydän

Bändimme soittaa Agents tyylillä ja soundilla monipuolista iskelmää ja rajoja rikkoen monipuolista musiikkia. Bändimme koostuu kahden, kolmen tai neljän miehen kokoonpanoista tilanteen mukaan. Biisilistamme koostuu yli 300 kappaleen valikoimasta. Pyrimme täyttämään yleisön toiveet parhaan osaamisemme mukaan.

MC OGE

MC OGE on energistä kristillistä tekevä artistilupaus. Lappeenrannassa vaikuttavalle nuorukaiselle ikää on karttunut vasta 18 vuotta. MC OGE on tehnyt vuoden sisällä yli 200 keikkaa, ja ehtinyt silti pelata salibandya huipputasolla ja käydä lukiota. Hänen ensijulkaisunsa: Valmiina on kerännyt yli 100 000 kuuntelukertaa suoratoistopalvelu Spotifyssa. Kappale nousi myös Spotifyssa sijalle 4 koko Suomen nopeiten leviävien kappaleiden listalla.

MC OGE on nähty myös Maata Näkyvissä -Festareiden päälavalla, jonne hän pääsi voitettuaan Open Stage -kilpailun. Hänen ympärillä on laaja taustajoukko: Riksa (tuplaaja), Jone (feattaaja), Onza (Rummut) ja DJ Ella. MC OGE:n uusin kiinnitys on tanssiryhmä, jota tullaan näkemään kesän keikoilla.

Marina Nemtsova

Marina Nemtsova on 26-vuotias venäjältä suomeen muuttanut tuleva laulaja tähti. Marina Nemtsova tulee esittämään tulevan kesäkonserttikauden aikana covereita genreinä: Pop ja RnB.

Veeti & Jenni

Veeti & Jenni ovat Lappeenrantalaiset serkukset ja harrastavat kaikenlaista musisointia; laulua ja soittoa yhdessä ja erikseen. Kesällä esitämme cover-biisejä iskelmästä rock-balladeihin sekä myös omaa tuotantoa. Joutsenon kesäkonsertti esiintyminen on Veetin ja Jennin ensimmäinen yhteinen julkinen esiintyminen ja he ovat tästä innoissaan. Muutoin esiintymiskokemusta on kertynyt molemmille jo usean vuoden ajan laulaen ja soittaen erilaisissa tapahtumissa ja kokoonpanoissa.

Laura & Aleksi Duo

L&A Duo on syksyllä 2017 perustettu kahden hengen yhtye. Duoja on nähty kautta aikojen ja useimmiten on menty mies ja kitara-meiningillä. Nyt rajoja rikkoen on jätetty perinteinen kitara kokonaan pois kuviosta ja korvattu se bassolla, jota biiseissä soitetaan hyvin kitara- tai jopa pianomaiseen tapaan. Musiikkimme on melodista, täynnä tarinoita elämän ylä- ja alamäistä, suomalaiseen sielunmaisemaan sopivan melankolista, tunnelmallista ja samaistuttavaa.

Take Four

Take Four bändin on toiminut noin 5 vuoden ajan. Yhteistä soittohistoriaa heille on jo kertynyt 10 vuoden verran. Heidän musatyyli painottuu jazzahtavaan poppiin, iskelmämusiikkiin 50-luvulta sekä nykypäivän musiikkiin.

Bändin jäsenet: Nina Tynkkynen (laulu ja piano), Petri Havo (kitara), Arto Kivelä (basso ja laulu) ja Jouni Kovanen (rummut)

 

 

 

Petteri Hietamies ja Antti Taipale

Petteri ja Antti ovat harrastaneet musiikkia yhdessä jo pidempään. Petteri on perehtynyt perinteisen suomalaisen
viihdemusiikin lauluihin.

Tulevana kesäkonserttikaudella Petteri ja Antti esittävät perinteisiä suomalaisia sekä
naapurimaistakin kesäisiä lauluja.

Sway

Sway on vuonna 2013 perustettu suomenkielistä pop/rockia soittava nelihenkinen yhtye Joutsenosta. Teemme itse omat biisimme. Julkaisimme keväällä 2017 ensimmäisen kuuden biisin mittaisen "Kuvitelmaa"- EP:n. Kyseinen EP soitetaan satamatorilla kokonaisuudessaan ja lisäksi tietysti vuoden aikana tehdyt muutamat uudet biisit. Swayn musiikissa yhdistyy syvälliset sanoitukset ja koukuttavat rock-pohjaiset riffit ja melodiat.