Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenranta-salin ohjelmisto
Valitse taso

Lappeenranta-salin ohjelmisto

Tutustu Lappeenranta-salin tulevaan ohjelmistoon! Sali sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalolla, Villimiehenkatu 1. Salissa on 621 istumapaikkaa. Tutustu paikkakarttaan!

Lippuja tapahtumiin myydään joko verkossa (TicketmasterLippu.fi, Menolippu, Tiketti ) ja/tai kaupungintalolla sijaitsevassa asiakaspalvelukeskus Winkissä riippuen kustakin tapahtumajärjestäjästä.
  

 

22.2. SUOMIROCK-MUSIKAALI RAPARPERITAIVAS
1920x1080px_SMT_2202-2019_Raparperi_Lappeenranta.jpg

Leevi and The Leavings, Juice, Kirka

Raparperitaivaan perusta on valettu Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavings -yhtyeen tarinaan. Tämä hulvaton suomirock-musikaali kertoo hieman oudosta Leevi-nimisestä progea diggailevasta nuorukaisesta, josta kasvaa suuri suomalainen säveltäjä ja tarinankertoja. Leevi toimii paitsi musiikintekijänä, myös muun muassa talonmiehenä, jalkapallojoukkueen valmentajana ja radiopersoonana. Elämänsä loppuvaiheessa hänet valtaa kaipuu suomalaiseen luontoon.

Pääosaa esittää A-J Keskinen, joka on tullut tunnetuksi Voice of Finland -kilpailun finalistina – ja joka erehdyttävästi muistuttaa Gösta Sundqvistiä. Leevin parhaita kavereita esittävät Petri Lairikko/Oskari Katajisto ja Ilari Hämäläinen/ Erik Kraemer. Lairikko ja Katajisto ovat suurelle yleisölle tuttuja useista rooleistaan tv-sarjoissa ja teatterissa. Hämäläinen puolestaan muistetaan muun muassa musikaaleista sekä Voice of Finland -kilpailusta. Musikaalissa nähdään myös Juice, jota upeasti tulkitsee Jussi Ojanen. Näyttämöllä toilailevat myös monet Leevi and the Leavingsin kappaleiden kuvailemat tragikoomiset hahmot.

Tulkintoja kuullaan paitsi Leevi and the Leavingsin, myös Göstan aikalaisten, Juice Leskisen ja Kirkan tuotannosta. Tähän tunteikkaaseen reissuun sinut saattelevat muun muassa Mitä kuuluu Marja-Leena, Muotitietoinen, Poika nimeltä Päivi, Teuvo, Pohjois-Karjalaan, Raparperitaivas, Onnelliset, Syksyn sävel, Paperitähdet, Rakkauden ammattilainen, Leijat, Hetki lyö, Varrella virran, Born to be wild…

Pe 22.2.
Klo 19.00
Liput 43 € / 29 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

9.3. JUHA VAINIO
juhavainio.jpg

80v. Juhlakonsertti

Keväällä 2019 juhlitaan rakastettua ja legendaarista taiteilijaa ja lauluntekijää Juha Vainiota. Vainio (s. 1938) menehtyi vain 52-vuotiaana vuonna 1990, mutta ehti eläessään tehdä liki 2000 loistavaa laulua, joista parhaimpia kuullaan näissä juhlakonserteissa. Solisteiksi saapuvat mm. Ilkka Vainio, Janus Hanski, Jani Jalkanen, Luumu Kaikkonen, Tapani Laastola ja Viihteen kenttämiehet. HUOM! Tilaisuuksissa on hieman eri esiintyjät. Tarkemmat tiedot löydät kunkin konsertin kohdalta.

Konserteissa kuullaan Juha Vainion pojan Ilkka Vainion johdolla klassikoita ja yllätyksiä sekä uskomattomia tarinoita legendaarisesta laulaja-lauluntekijästä. Mukana tarinoimassa ja lauluja tulkitsemassa ovat myös Juhan hyvän ystävän Kari Tapion poika Jani Jalkanen sekä kolmannen polven taiteilija Janus Hanski. Taustalla soittaa Viihteen Kenttämiehet johtajanaan Juhaakin säestänyt legendaarinen Luumu Kaikkonen.

Konsertissa kuullaan Juha Vainion tuotannosta muun muassa klassikot Albatrossi, Vanhojapoikia viiksekkäitä, Matkarakastaja, Matkalla pohjoiseen, Sellaista elämä on, Muisto vain jää, Kotkan poikii ilman siipii, Juhannustanssit, Yksinäinen saarnipuu ja Käyn ahon laitaa sekä Ilkka Vainion isäänsä ja Kari Tapiota kunnioittava Ystävän risti.

La 9.3.
Klo 19.00
Liput 28 €
Liput myynnissä: Lippu.fi

 

 

15.3. JUHA TAPIO
JuhaTapio-postaus-1200x1200.jpg

Pieniä taikoja

Pe 15.3.
Klo 19.00
Liput 48,45 € / 42,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster

 

 

23.3. LAURI TÄHKÄ
Lauri_Tahka_Kiertue_2019_Lipunmyynti_iso kuva_205x115.png

Palavaa vettä -kiertue 2019

La 23.3.
Klo 19.00
Liput 45,45 € / 39,50 €
Liput myynnissä: Ticketmaster