Lappeenranta-sali

Salin koko 910 m2
istumapaikkoja 621

IMG_0721.jpg

Lappeenrannan kaupungintalossa sijaitseva kaunis Lappeenranta-sali on suosittu kongressien ja konserttien pitopaikka. Kaupungintalolla on myös runsaasti pienempiä kokoustiloja, aula- ja näyttelytilaa sekä ravintola.

Lappeenranta-salin voit varata kaupungintalon asiakaspalvelusta.
kaupungintalo.tilavaraukset@lappeenranta.fi p.0400 847 453

 

Kokouspaikkana

IMG_0736.jpg

Keskeinen sijainti ja runsaat aputilat tekevät Lappeenranta-salista loistavan paikan kongresseille ja seminaareille. Nykyaikainen ja monipuolinen esitystekniikka ja teknikot tekevät esityksistä selkeitä ja toimivia.

Vieressä sijaitseva kauppakeskus Iso-Kristiina pitää sisällään lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Kauppakeskuksessa sijaitsee myös Lappeenrannan Kaupunginteatteri ja elokuvateatteri. Vieraiden tasokkaasta majoittamisesta huolehtii myös vieressä sijaitseva Original Sokos Hotel Lappee.

Ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services Oy , joka järjestää esimerkiksi kahvi- ja cocktail-tilaisuuksia kaupungintalolla, jopa 900 henkilölle. Ravintola Willhelmiina tarjoaa lounaan tai päivällisen 200 henkilölle.

 

Konserttisalina

IMG_0476.jpg

Lappeenranta-sali on Lappeenrannan suurin konserttisali. Salissa järjestetään vuosittain kymmeniä klassisen ja kevyen musiikin konsertteja. Suomen viihdemaailman tähdet ovat ottaneet Lappeenranta-salin osaksi konserttikiertueitaan. Salin monipuoliseen ja nykyaikaiseen esitystekniikkaan on helppo lisätä ja ripustaa omaa tekniikkaa ja lava on mahdollista verhottaa mustilla verhoilla. Lappeenranta-sali toimii Lappeenrannan kaupunginorkesterin kotisalina ja joka kolmas vuosi salissa järjestetään Lappeenrannan valtakunnalliset laulukilpailut.

 

Tekniikka

Lappeenranta-salin tekniikka on uudistettu vuonna 2015 vastaamaan nykypäivän monipuolisia tarpeita:

  • L-Acoustics äänentoistojärjestelmä
  • Esitysvalaistusjärjestelmä
  • FullHD-projisointi ja kuvan ohjaus
  • 15 kielen langaton tulkkausjärjestelmä (vastaanottimia 100 kpl)
  • Kiinteät ja langattomat verkkoyhteydet  
  • Induktiosilmukka heikkokuuloisille 
  • Tanssimatto  (musta tai harmaa)
  • Lavarakenteet ja kuorokorokkeet
  • Moottorinostimet, trussirakenteet ja lavaverhot

Tarkemmat tiedot tekniikasta löydät liitteistä.