Etusivu PalvelutTapahtumatTapahtumapaikkojaNäyttely- ja ateljeetiloja

Näyttely- ja ateljeetiloja

Galleriat ja työtyvat ovat Lappeenrannan kaupungin omistamissa tiloissa olevia näyttely- ja työskentelytiloiksi tarkoitettuja tiloja. Tilaa pienimuotoiseen valokuva- tai muun taiteen näyttelyyn voi kysyä myös esimerkiksi kahviloista.

Galleria Pihatto

Lappeen vanhan Pappilan entisöidyssä kivinavetassa on taidenäyttelytila Galleria Pihatto. Gallerian osoite on Valtakatu 80, 53130 Lappeenranta. Toiminnasta vastaa Kulttuuri- ja taidetila ry.

Galleria Laura

Näyttelytila on vuokrattavissa käsityöaiheisia näyttelyitä/myyntinäyttelyitä varten. Galleriassa pidetään kädentaitoihin liittyviä näyttelyitä; ei taidenäyttelyitä. Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta. Varauskyselyt kauppa@taitoetelakarja.fi -osoitteesta.

Taidelainaamo

Taidelainaamo toimii samassa rakennuksessa Lappeenrannan pääkirjaston kirjaston kanssa, Valtakatu 47. Taidelainaamon sisäänkäynti Anni Swanin kadun puolelta.

Lappeenranta-salin aula- ja näyttelytilat

Lappeenranta-salin aulatiloissa voidaan järjestää pienimuotoisia näyttelyitä.

Galleria Kaakaopapu

Lappeenrannan kuvataidekoulu vuokraa tiloja näyttelykäyttöön, kokouksiin ja juhlien pitoon.

Kristiinan työtuvat

Katariinantori 4, Linnoitus

Ammattitaiteilijoiden työtilat. Tiloista vastaa Etelä-Karjalan Taitelijaseura ry.

Rakennuksen eteläpääty
- grafiikkapaja
- Kaakon Taide ry:n tilat, 2 huonetta

Rakennuksen pohjoispääty
- 3 huonetta nk. ateljeetilat

Vihreä makasiini

Linnoituksessa oleva Vihreä makasiini toimii etupäässä kesäaikaisena (ei lämmitystä) näyttelytilana. Tilan varaukset Etelä-Karjalan museon kautta, puh. 040 587 2274, Hannu Heikkinen.