Etusivu PalvelutYmpäristöEläimet ja eläinlääkintähuolto
Palvelut
Valitse taso

Eläimet ja eläinlääkintähuolto

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi huolehtii eläinlääkäripalveluista Lappeenrannan kaupungin ja Lemin, Luumäen, Savitaipaleen sekä Taipalsaaren kuntien alueella. Käytännön työtä tekevät ympäristötoimen palveluksessa olevat seitsemän kunnaneläinlääkäriä, joiden kesken seutu on jaettu päävastuualueisiin. Eläinlääkärien yhteystiedot löytyvät vasemmasta palkista kohdasta Eläinlääkintähuollon yhteystiedot.

Ajanvaraukset eläinlääkärille

Potilasaika eläinlääkärin vastaanotolle tai kotikäynnit potilaan luo varataan  ajanvarausaikaan soittamalla pääsääntöisesti oman vastuualueen eläinlääkärin puhelinnumeroon.

Kuntien tehtävänä on järjestää peruseläinlääkäripalvelut virka-aikana sekä eläinlääkäripäivystys hätätapauksia varten ympärivuorokautisesti. Eläinten hoito on maksullista asiakkaille. Yksityiset eläinlääkärit täydentävät kuntien palveluita.

Ilta-, yö- ja viikonloppueläinlääkäripäivystys

Virka-ajan ulkopuolinen eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu kiireellistä hoitoa vaativia eläinten sairastapauksia varten. Lappeenrannan seututoimen alueella on kerrallaan yksi päivystävä eläinlääkäri. Päivystävä eläinlääkäri on tavoitettavissa numerosta 0600 17070 klo 16-08 ja viikonloppuisin/pyhäisin. Päivystyspuhelin on maksullinen (klo 16-22 1,73 €/min + pvm ja klo 22-08 3,46 €/min + pvm).

Lemmikkieläinten hautausmaa, Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y., lisätietoa numerosta, p. 050 432 4942

Eläinsuojeluasiat: valvontaeläinlääkäri 040 5929 637

kissanpentubanneri (1).jpg

Liitteet