Palveluksessanne!

Hotelli- ja ravintolamuseon tuottama Palveluksessanne! johdattelee suomalaiseen hotelli- ja ravintolahistoriaan, aina ensim-mäisistä hienostohotelleista nykypäivän ketjukahviloihin. Miten ravintolat luovivat kieltolain aikana? Ketkä olivat sota-aikana hotellien asiakkaita? Entä millaiset juuret on suomalaisten suosikilla, buffetpöydällä? Näyttelyssä pystyt tutustumaan suomalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin ja sen kehitykseen, tekemään matkan majoittumisen ja matkailun historiaan, tutustumaan työntekijöiden arkeen, asettumaan asiakkaan rooliin ja viihtymään musiikin, laulun ja tanssin parissa.
Kuva: Ravintola Zillertalin keittiömestari Hilja Ahonen kantaa ruokatarjotinta. Helsinki, 1960-luku. Kuva: Hotelli- ja ravintolamuseo