Etusivu PalvelutAsukaskysely lappeenrantalaisille asumisesta ja yhdyskuntatekniikan palveluista – vastata voi 11.6. asti
Ajankohtaista
3.5.2022 11.50

Asukaskysely lappeenrantalaisille asumisesta ja yhdyskuntatekniikan palveluista – vastata voi 11.6. asti

Lappeenrannan kaupunki on avannut verkkokyselyn asukkaille kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista sekä pelastustoimen ja jätehuollon palveluista. Vastausaikaa on 11.6.2022 asti.Liikenneympyrä, kaksi autoa, kesäinen maisema, taustalla sairaalarakennukset.

Kysymykset koskevat muun muassa katujen ja teiden kuntoa ja kunnossapitoa sekä niiden talvihuoltoa, liikuntapaikkojen ja puistojen hoitoa, jätehuoltoa, katuvalaistusta ja pelastustoimea. Samalla voi kertoa mielipiteensä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

Kaupungininsinööri Olli Hirvonen kannustaa kuntalaisia nostamaan esille asioita, joita he katsovat tarpeelliseksi kehittää.

– Uskon, että kehityskohteista puhutaan asuinalueilla paljonkin, mutta on tärkeää, että ne tulevat myös suunnittelijoiden ja päättäjien tietoon. Asukkaiden mielipiteet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon palvelujemme kehittämisessä.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 25 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko, joka julkaistaan elokuussa.

Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on tehty kysely useana vuonna verkossa, myös viime vuonna. 

– Haluamme seurata säännöllisesti asioiden kehittymistä, siksi kyselyitä toistetaan tiheästi, Hirvonen sanoo.

Kyselyyn pääsee tästä linkistä: https://bit.ly/3LBsKuJ

Linkki löytyy myös kaupungin verkkosivuston etusivulta: www.lappeenranta.fi

 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Kunnossapitopäällikkö Topi Kangas
p. 040 144 0330, topi.kangas(at)lappeenranta.fi

FCG Konsultointi Oy
tutkimuspäällikkö Heikki Miettinen
p. 0500 762 675, heikki.miettinen(at)fcg.fi