Etusivu PalvelutAsukaskysely lappeenrantalaisille katujen, teiden ja puistojen kunnosta sekä jätehuollosta, katuvalaistuksesta ja pelastustoimesta – kysely avoinna 15.6. asti
Ajankohtaista
13.5.2020 15.05

Asukaskysely lappeenrantalaisille katujen, teiden ja puistojen kunnosta sekä jätehuollosta, katuvalaistuksesta ja pelastustoimesta – kysely avoinna 15.6. asti

Lappeenrannan kaupunki on avannut verkkokyselyn asukkaille kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista sekä pelastustoimen ja jätehuollon palveluista. Vastausaikaa on 15.6.2020 asti.

Puiston hoitoa_352x234.jpgMielipiteensä voi kertoa muun muassa katujen ja teiden kunnosta ja kunnossapidosta sekä niiden talvihuollosta, liikuntapaikkojen ja puistojen hoidosta, jätehuollosta, katuvalaistuksesta, pelastustoimesta sekä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

Kaupungininsinööri Olli Hirvonen kannustaa kuntalaisia nostamaan esille asioita, joita he katsovat tarpeelliseksi kehittää.

– Uskon, että kehityskohteista puhutaan asuinalueilla paljonkin, mutta on tärkeää, että ne tulevat myös suunnittelijoiden ja päättäjien tietoon. Asukkaiden mielipiteet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon palvelujemme kehittämisessä, Hirvonen lupaa.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 19 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko.

Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on tehty kysely useana vuonna verkossa, edellisen kerran vuonna 2019.
Kyselyyn pääsee tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3009406E83CBBF23

Linkki löytyy myös kaupungin verkkosivuston etusivulta www.lappeenranta.fi

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Kaupungininsinööri Olli Hirvonen
puh 040 670 1566, olli.hirvonen(at)lappeenranta.fi

FCG Konsultointi Oy
tutkimuspäällikkö Heikki Miettinen
puh. 0500 762 675, heikki.miettinen(at)fcg.fi