Etusivu PalvelutAuta meitä kehittämään Varaamoa ja vastaa kyselyyn!
Ajankohtaista
28.8.2019 11:30

Auta meitä kehittämään Varaamoa ja vastaa kyselyyn!

Varaamo on verkkopalvelu, jonka kautta kuka vain voi varata käyttöönsä tiloja ja laitteita. Haluamme kehittää palvelua yhä paremmaksi ja kuulla, millaisia tiloja sinä haluaisit varata ja miten muuten kehittäisit palvelua. Auta meitä tekemään Varaamo-palvelusta entistäkin parempi ja vastaa kyselyyn 30.9. mennessä.

Lappeenrannan Varaamosta voi tällä hetkellä varata esimerkiksi kokous-, harraste- tai juhlatiloja joko yksityiseen tai esimerkiksi järjestöjen käyttöön. Varattavissa olevat tilat ovat monipuolisia ja niiden vuokraushinnat edullisia. Tarjolla on kokouskäyttöön sopivien koululuokkien lisäksi esimerkiksi kotitalous-, kuvataide- ja käsityöluokkia ja jopa aurinkovene!

Varaamo on Lappeenrannan kaupungin tuottama ja ylläpitämä palvelu, jota halutaan kehittää yhdessä sen käyttäjien kanssa. Varaamo-palvelulla halutaan helpottaa kaupunkilaisten mahdollisuutta käyttää yhteisiä julkisia tiloja sekä järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Verkkokyselyllä kartoitamme millaisia tiloja lappeenrantalaiset haluaisivat käyttää, millaista toimintaa järjestää tiloissa ja mitä muita ideoita ja ajatuksia kaupunkilaisilla on esimerkiksi yhteiskäytössä olevien laitteiden suhteen.

Lappeenrannan Varaamon projektipäällikkö Harri Konttila on tavattavissa Avoimet ovet -tapahtumassa torstaina 29.8. klo 10–15 kaupungintalon aulassa.

Varaamo-kuva_502x208.pngTutustu Varaamoon: varaamo.lappeenranta.fi

Osallistu kyselyyn 30.9. mennessä.


Lisätiedot:

Harri Konttila
Projektipäällikkö, Varaamo
Lappeenrannan Toimitilat Oy
+358 40 663 0071
harri.konttila@lappeenranta.fi