Etusivu Eksote tiedottaa: Korona-näytteenotto Lappeenrannassa siirtyy Armilan terveysaseman tilaelementin tiloihin
Ajankohtaista

Eksote tiedottaa: Korona-näytteenotto Lappeenrannassa siirtyy Armilan terveysaseman tilaelementin tiloihin

(7.1.2021)

Lappeenrannan Covid-näytteenotto päättyy Valto Käkelänkatu 14 C tiloissa perjantaina 8.1.2021 iltapäivällä.

9.1.2021 lähtien Lappeenrannan korona-näytteenotto toimii Armilan terveysaseman piha-alueen tilaelementin ensimmäisessä kerroksessa, jonne sisäänkäynti tapahtuu puiston puoleisesta ovesta, liitteenä olevan ohjeen mukaisesti.

Näytteenottoon tullaan kasvomaski kasvoilla ja noudatetaan hygieniasäännöksiä. Näytteenottopisteen eteisessä on myös maskeja, mikäli omaa maskia ei ole.

Sähköisen oirearvion voi tehdä Omaolo -palvelussa tai ottaa yhteyttä puhelimitse lähimmälle terveys-/hyvinvointiasemalle tai päivystysapuun p. 116 117 (ja valitse 2, mikäli asiasi liittyy koronavirukseen) mahdollista koronavirusnäytteenottoa varten. Hoitaja arvioi puhelimessa tarpeesi saapua vastaanotolle ja/tai koronavirustestiin. Koronavirustesti pyritään ottamaan 1-2 vuorokauden sisällä oireiden alkamisesta.

Alueelliset koronaan ja testaukseen liittyvät ohjeistukset Etelä-Karjalan alueella löytyvät täältä: https://www.eksote.fi/Koronavirus/toimintaohjeet/Sivut/default.aspx

Saapumisohje liitteenä Eksoten tiedotteessa: https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/korona-naytteenotto-lappeenrannassa-siirtyy-armilan-terveysaseman-tilaelementin-tiloihin.html