Etusivu PalvelutKasvatus ja opetusEsiopetukseen hakeminen
Valitse taso
Ajankohtaista
13.1.2021 8.00

Esiopetukseen hakeminen

Hakuaika esiopetukseen on 18.1. – 14.2.2021.

Hakemus tehdään sähköisesti Lappeenrannan kaupungin kotisivulla varhaiskasvatuksen verkkoasiointilinkin kautta.

Esiopetusta järjestetään päiväkodeissa ja osa ryhmistä toimii koulujen tiloissa. Ensisijainen esiopetuspaikka määräytyy lapsen tulevan koulupaikan mukaan. Lasten ja nuorten lautakunta päättää esiopetuksen oppilaiden ensisijaisista esiopetuspaikoista. Ensisijainen esiopetuspaikka osoitetaan lapsen kotiosoitteen mukaisen oppilaaksiottoalueen esiopetusyksiköstä. Osoitettaessa esiopetuspaikkaa varmistetaan sujuva jatkumo esiopetuksesta perusopetukseen. Lisätietoja hakemisesta ja esiopetuksen järjestämispaikoista saa päiväkotien johtajilta ja kaupungin kotisivuilta.

Yksityisiä päiväkoteja ei ole nimetty ensisijaisiksi esiopetuspaikoiksi. Lisätietoja hakemisesta esiopetukseen yksityisiin palvelusetelipäiväkoteihin saa yksityisten päiväkotien ohjaajalta.

Esiopetus alkaa 11.8.2021 ja päivittäinen toiminta-aika on kello 8.30 – 12.30. Mikäli esiopetusta annetaan yhdessä perusopetuksen oppilaiden kanssa, voidaan esiopetuksessa noudattaa koulun työjärjestystä. Lisätietoja saa päiväkotien johtajilta.

Hakuaika varhaiskasvatukseen ja leikkikerhoihin on 1.3. – 28.3.2021. Lehti-ilmoitus tästä hausta julkaistaan 24.2.2021.

Lappeenranta 13.1.2021

HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUT